Channing Tatum, în promiţătorul White House Down

de Cristina Grigore în 8 Nov 2012
Channing Tatum, în promiţătorul White House Down

Regizorul Roland Emmerich a pornit într-o nouă aventură plină de adrenalină pe care este gata să ne-o servească în vara anului viitor, iar criticii şi iubitorii de film i-au întâmpinat – după ştirile de până acum despre film – iniţiativa cu entuziasm. Ai în galerie noi fotografii din producţia cineastului, cu Channing Tatum în rol principal, iar mai jos găseşti detalii despre film, intitulat White House Down.

Promiţătoarea avalanşă de acţiune îl are în rolul preşedintelui Statelor Unite ale Americii pe Jamie Foxx, în vreme ce Tatum joacă rolul agentului secret  John Cale, desemnat să îl protejeze pe liderul de la Casa Albă de un neaşteptat atentat inițiat de o grupare paramilitară, ce are loc chiar în celebra reşedinţă (şi spaţiu de lucru) a preşedintelui american.

Din distribuţia filmului face parte şi Maggie Gyllenhaal, care o va interpreta pe şefa lui Cale, ce are unele legături cu trecutul acestuia. Scenariul lui White House Down a fost comparat ca ton şi ca temă abordată cu cele ale lui Die Hard şi Air Force One. Lansarea americană a filmului va avea loc pe 28 iunie 2013.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
SANDA45 pe 8 noiembrie 2012 18:31
Tatum e un actor cu mari sanse la un Oscar pe viitor
BestDreamer pe 8 noiembrie 2012 20:55
Tatum a crescut foarte mult ca actor in ultimii 2-3 ani...asa ca da are sanse la Oscar(in viitorul apropiat desigur) si merita cat mai multe roluri in filme de succes.
alex_il_fenomeno pe 17 decembrie 2012 12:37
un actor in plina ascensiune! asteptam!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells