Cei mai sexy tătici din lume

de Răzvan Boboc în 23 Iun 2009
Cei mai sexy tătici din lume

Johnny Depp a fost desemnat cel mai sexy tătic din lume, potrivit unui sondaj realizat de site-ul PopEater cu ocazia Zilei Tatălui care a fost sărbătorită duminică în peste 50 de ţări din lume. La sondaj, au participat peste 100.000 de cititori.

Depp şi Vanessa Paradis au doi copii: Lily-Rose şi Jack. Actorul a fost votat de 26% dintre participanţii la vot.   

Pe poziţia a doua se află actorul australian Hugh Jackman, cu 22%. Recent, el a declarat că sprijină în continuare adoptarea copiilor metişi. El şi soţia sa au adoptat doi copii, Oscar, în vârstă de opt ani şi Ava, în vârstă de trei ani.

Pe locul trei se află Brad Pitt, cu 18% din totalul voturilor. Pitt şi Jolie au şase copii, dintre care trei sunt adoptaţi - Maddox, în vârstă de şase ani, născut în Cambodgia, Pax, în vârstă de patru ani, născut în Vietnam, şi Zahara, în vârstă de trei ani, născută în Etiopia.

Copiii biologici ai cuplului sunt gemenii Knox Leon şi Vivienne Marcheline, născuţi pe 12 iulie 2008, la Nisa, în Franţa şi Shiloh, născută în Namibia, în 2006.

Patrick Dempsey şi Ben Affleck au intrat şi ei în top cinci.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Dragosh02 pe 23 iunie 2009 01:44
Ok , k persoana apartinand de sexul masculin as accepta acest top 5,si k astia fac parte din "best of the best from the man chapter " (cu exceptia lui Ben Affleck ).Dar dupa parerea mea,Brad Pitt ar trebui sa se afle in continuare pe pozitia 1,chiar daca a mai imbatranit si are acum copii cu nemiluita.(acum k tot vb de vremuri apuse,ma bufneste rasu la ideea de comparatie intre cel mai sexy actor de acum 10-15 ani, adik Brad Pitt, cu actualul Robert Pattinson. Nu ma injurati, nu eu am zis k e ,ci publicaţia Vanity Fair,dupa cum ne zice Cinemagia http://www.cinemagia.ro/stiri/top-vanity-fair-cei-mai-frumosi-barbati-din-lume-12615/ ).
Diana pe 23 iunie 2009 12:07
Depp isi merita locu....da l-as fi pus pe 2 pe Pitt!!!!:p
bbyjuliet pe 23 iunie 2009 12:27
ia mai scutiti-ma atat!!! ce va tot legati de rob...dupa cum ai zis Brad pitt era acum 1-15 ani.. knd era cam de varsta lui Rob... se cunoaste k gelozia e in floare... 8-| peste 20 de ani tot pe Brad Pitt ai sa-l votezi cel mai frumos barbat? hai ma lasati? :-@
nyctof0bia pe 23 iunie 2009 12:34
mai...cine e rob pattinson? a aparut in cate filme? in harry potter nici nu l-ati observat...abia acum cu twilight.....nici macar nu e un actor foarte bun...nu ma impresioneaza felul in care joaca...nu inteleg de ce toti va uitati la infatisare....ar trebui sa ii admirati ca actori...nu ca sex simboluri....doamne.....
onix pe 23 iunie 2009 14:00
Johnny Depp e cu siguranta cel mai sexy tatic, isi merita locul, dar p locul 3 l'as fi pus p Patrick Dempsey si p Brad Pitt p locul 4
angesa pe 23 iunie 2009 14:05
Sunt incantata ca Jonny Deep e pe locul 1! Si eu l-as fi pus acolo daca puteam sa particip la vot!
Iar problema de virsta nu are nici cea mai mica relevanta! Poti fi considerat si declarat sexy la orice varsta! Vezi : Sean Connery (care cu varsta a inceput sa arate mai COOL decat in tinerete! Dar asta nu are legatura cu articolul acesta!

Aici parca era vorba de cei mai sexy tatici!
De ce se vorbeste de Robert Pattinson aici iarasi ? A devenit o obsesie pentru unii cititori? Are legatura cu taticii? NU!
Sa l lasam in pace atunci , sa vorbim despre el acolo unde e cazul!

sorina pe 23 iunie 2009 20:06
Johnny e cel mai sexy tatic din lume si Brad Pitt era candva. Chiar nu stiu ce cauta Ben acolo dar la restul sunt de acord.
nox13 pe 23 iunie 2009 21:59
Jackman pe primu' loc...
apoi Depp... iar restu' nu conteaza [atat de mult] :)

stormytz pe 24 iunie 2009 02:28
hellau oameni buni este vorba de TATICI SEXY !!!! ce treaba are Robert Pattinson? Sunt total de acord ca este probabil cel mai sexy tanar actor, iar peste 10-15 ani ii va devansa pe toti ceilalti, atat in materie de frumusete, cat si de talent actoricesc. Insa momentan nu se poate ridica la sarmul (nu neaparat perfectiunea fizica) a lui Depp, Clooney sau Pitt, dupa care ravnesc femei din lumea intreaga, nu un milion de adolescente indragostite, in realitate, de un personaj fictiv, vampirul Edward Cullen. In al doilea rand, topul este despre TATICI si nu am auzit nici un zvon conform caruia Rob are copii, nici macar din tabloidele americane. Asa ca people cititi intai articolul bine si dupa aceea start hatin' ca Pattinson nu e acolo.
Alexander Solis pe 24 iunie 2009 14:29
Jackman pe primu omu ala e fenomenal:D
MiniManson pe 24 iunie 2009 16:55
Sunt de acord cu topul :) Pitt si.a pierdut din farmecul initial.
andreea_andreea pe 12 iulie 2009 15:00
Mi se pare chiar corect topul ...
AnnaMaria19 pe 8 ianuarie 2011 19:51
Patrick parca trebuia totusi unpic mai in fata,dar oricum este intre primii 5 si isi merita locul

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells