Când va fi lansat cel de-al treilea film The Hobbit

de Cristina Grigore în 2 Sep 2012
Când va fi lansat cel de-al treilea film The Hobbit

Cea de-a treia parte a lui The Hobbit a fost anunţată de Peter Jackson la sfârşitul lunii iulie, urmând să aibă ca sursă de inspiraţie principală notele adăugate de Tolkien pentru a extinde aventurile eroilor din Pământul de Mijloc, ataşate la finalul lui The Return of the King (seria Lord of the Rings). Studiourile Warner au făcut publice ieri data de lansare a lui The Hobbit 3, dar şi titlul primit de acesta.

De fapt, a avut loc o rocadă între titlul celui de-al doilea film al seriei, ce urmează să apară în cinematografe anul viitor pe 13 decembrie şi ultima parte a trilogiei. The Hobbit 2 se va numi acum The Desolation of Smaug, în vreme ce The Hobbit 3 va fi completat de There and Back Again. Pelicula ce va deschide trilogia, cu lansarea anul acesta pe 14 decembrie, a rămas la titul anunţat anterior, The Hobbit: An Unexpected Journey.

Lansarea ultimei părţi a francizei va avea loc la doar şapte luni după sequel, pe 18 iulie 2014. „Am dorit să avem o perioadă mai scurtă de timp între cel de-al doilea şic el de-al treilea film. Lansarea din iulie ne permite să avem principala atracţie cinematografică a verii, iar fanii vor avea mai puţin de aşteptat până la finalul acestei aventuri epice”, se menţionează în declaraţia celor de la Warner Bros..

Părerea ta

Spune-ţi părerea
legolas05 pe 2 septembrie 2012 12:26
bun,eu deabia astept sa vad aceasta trilogie
yasmine_kiss pe 2 septembrie 2012 18:22
si eu la fel!!! sunt o mare fana a acestui gen de filme!
spartacus pe 2 septembrie 2012 18:49
Aventura continua! Abia astept niua trilogie! Prima a intrecut orice asteptari! Peter Jackson merita numai laude pt cum intelege sa aduca pe marele ecran o carte fantasy, altfel extrem de complexa. Nici nu pot sa imi inchupui cum ar fi aratat ERAGON facut de Peter Jackson, dar sunt sigur ca ar fi fost o capodopera. Cine a citit Eragon stie ce vrea sa spun pt ca filmul a fist un esec de proportii cu un regizor aflat la primul lui filmn pt marele ecran. Pacat.
pdf pe 2 septembrie 2012 23:59
Cred ca acest (aceasta ) viitoare trilogie a avut nenumarate articole , eu zic sa asteptati sa vedem macar primul film , apoi putem sa dezbatem si ce de-al 3-lea film :))) , articole mai interesante nu mai sunt?
Ioana_ngr pe 3 septembrie 2012 19:08
sper ca o sa fie la fel de bune ca cele din prima trilogie..
Macabru pe 3 septembrie 2012 20:44
N
Macabru pe 3 septembrie 2012 20:45
N-a aparut dracu prima parte , si deja au scos stiri despre cand va aparea a 3-a :)) Nu cred ca se va ridica la nivelul trilogiei Lord of the rings , dar sigur va iesi ceva de exceptie.. Mai avem cateva luni :D
Theodoric pe 9 septembrie 2012 12:00
Cu siguranta nu o sa depaseasca LOTR,dar va fi bun:D
alex_il_fenomeno pe 14 septembrie 2012 11:45
bine totusi ca nu apare prin 2014 ...
MINDFREAK85 pe 15 mai 2014 16:26
mi-a placut si Lord of The Rings Trilogia si Hobitul An unexpected Journey si The desolation of Smaug si astept cu nerabdare si There and Back Again (Y) sunt Fan Lord of the rings dupa mine e cel mai tare film de lungmetraj ever (Y)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells