Bruce Willis a dat in judecata un print malaesian

de Razvan Boboc în 23 Nov 2008
Bruce Willis a dat in judecata un print malaesian

Actorul american Bruce Willis a dat in judecata o firma si pe directorul ei, un print de origine malaesiana. Investitia pe care a facut-o in aceasta companie ecologica din domeniul productiei de cauciuc a esuat. Bruce Willis a depus plangere la tribunalul din Los Angeles pentru a-si recupera suma de 900.000 de dolari, din totalul investitiei sale de doua milioane de dolari pe care a facut-o in firma Green Rubber Global, o filiala a Petra Group.

Grupul Petra este condus de Tunku Imran Tuanku Jaafar, printul familiei regale din statul Negeri Sembilan, situat la sud de Kuala Lumpur.

"Societatea noastra este foarte surprinsa de actiunea intentata de domnul Willis si respinge cu fermitate orice acuzatie de lipsa de corectitudine", a declarat Andrew Murray-Watson, purtatorul de cuvant al grupului Petra.

Acesta mai spune ca 1,1 milioane de dolari, din cele doua milioane investite de catre Willis, au fost deja rambursate. Suma restanta urmeaza a fi platita in urmatoarele saptamani.

Willis l-a contactat, in 2007, pe directorul general al grupului Petra, Vinod Sekhar, pentru a investi in Green Rubber, care foloseste tehnologii ecologice in reciclarea anvelopelor.

Green Rubber dorea sa intre pe piata londoneza toamna aceasta dar nu a facut-o, din cauza crizei mondiale financiare.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells