Brandon Routh trece de la Superman la Dylan Dog

de Cristina Grigore în 1 Feb 2011
Brandon Routh trece de la Superman la Dylan Dog

Devenit faimos odată cu rolul din Superman Returns, Brandon Routh a putut fi văzut recent şi în Scott Pilgrim vs. the World, unde l-a jucat pe Todd Ingram, unul dintre foştii iubiţi cu care protagonistul trebuie să se confrunte.

Dylan Dog: Dead of Night este ultimul film al actorului destinat marelui ecran, din care cei de la Collider au preluat câteva imagini edificatoare în ceea ce priveşte atmosfera misterioasă, look-ul modern-pirateresc al lui Brandon şi culorile tari ale peliculei.

Realizat, asemenea lui Scott Pilgrim, după o serie de benzi desenate, filmul îl va avea pe Routh în rolul lui Dylan Dog, un „detectiv de coşmar” ce vânează creaturi supranaturale. În această producţie, actorul va fi coleg de platou cu Sam Huntingon (Fanboys), alături de care a jucat şi în Superman Returns.

Regizat de Kevin Munroe (realizatorul animaţiei cu Ţestoasele Ninja din 2007 – TMNT), filmul va fi lansat mai întâi în Italia, pe 16 martie, urmând ca lansarea în Statele Unite să aibă loc în aceeaşi lună.

Creată  în anii 80 de către italianul Tiziano Sclavi, povestea lui Dylan Dog a fost continuată de alţi autori şi artişti şi a devenit cunoscută în mai toată lumea odată cu varianta în limba engleză publicată de Dark Horse Comics.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
rizea.alex70 pe 1 februarie 2011 10:44
pare un film interesant...:D
legolas05 pe 1 februarie 2011 13:51
sper sa iasa ceva bun....
popoviciS pe 1 februarie 2011 18:11
poate o sa iasa ceva bun
javrek pe 1 februarie 2011 23:37
un fel de "constantine" ,nu? vad k joaca si "lou" (prima poza-pt cei care stiu la cine ma refer) cu el...a fost tare filmu...
sa vedem macar un trailer k sa ne dam cu parerea..

alex_il_fenomeno pe 2 februarie 2011 11:28
la talentul sau , nu cred ca va intampina niciun fel de probleme !
TICristina pe 17 februarie 2011 01:05
cred k o sa fie un film super tare .. :>

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells