Brad Pitt, într-un film bazat pe o poveste adevărată

de Cristina Grigore în 26 Oct 2011
Brad Pitt, într-un film bazat pe o poveste adevărată

Pe lista lungă de proiecte ce aşteaptă participarea lui Brad Pitt a fost adăugat un nou titlu ce pare a avea întâietate, scrie The Playlist. Twelve Years a Slave este o dramă bazată pe o poveste adevărată, în care actorul va juca unul din rolurile cheie, pelicula urmând a fi realizată de compania de producţie a acestuia, Plan B.

Pitt, pe care îl vei putea vedea din 12 decembrie într-un alt film biografic plasat în lumea sportului, Moneyball, va juca în această adaptare după biografia uimitoare a lui Solomon Northrup, alături de Michael Fassbender şi Chiwetel Ejiofor.

Ejiofor va interpreta rolul principal, cel al lui Solomon, un bărbat de culoare care, pe la jumătatea secolului XIX, este momit în Washington de către Merril Brown şi Abram Hamilton. Odată ajuns în oraş, este drogat, bătut, vândut ca sclav şi trimis în Louisiana unde va trăi în sclavie timp de 12 ani.

Filmul va fi regizat de Steve McQueen după un scenariu de John Ridley şi, cum Pitt îşi alege foarte atent rolurile în care urmează să apară, este foarte posibil ca, începând din 2013, Twelve Years Slave să fie răsplătit cu numeroase premii cinematografice importante.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Crist11 pe 26 octombrie 2011 14:25
Sunt convins ca va fi un film reusit, nu are cum sa nu fie.
grumy pe 26 octombrie 2011 14:28
Nu inteleg: "Filmul va fi regizat de Steve McQueen după un scenariu de John Ridley....."

Care Steve MC Queen ? EU stiam doar unul singur , care a murit in 1980!!!!

Carys pe 26 octombrie 2011 15:26
Este doar o coincidenta de nume! Steve McQueen mentionat in articol este un regizor britanic care e pe val in acest moment, el adunand numeroase premii la festivalurile de film din intreaga lume si laude pentru cel de-al doilea film din filmografia sa - SHAME, un film pe care abia astept sa-l vizionez, in special datorita subiectului abordat si a prestatiei de exceptie a lui Michael Fassbender pe care multi critici de film o vad recompensata cu cel putin o nominalizare la Oscarurile de anul viitor :D
grumy pe 26 octombrie 2011 15:49
OK! Merci.
grumy pe 26 octombrie 2011 15:51
Am vazut acum: http://www.imdb.com/name/nm2588606/
xerses pe 26 octombrie 2011 16:32
Nimeni nu se indoieste de faptul ca va fi un film bun cand joaca Brad Pitt.
alex_il_fenomeno pe 27 octombrie 2011 15:45
cred ca din nou vom avea parte de un super-film .
margott pe 31 octombrie 2011 22:08
Abia astept sa vad filmul, in special pentru Fassbender.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells