Avem scenariu la INDY 4!

21 Mar 2006
Avem scenariu la INDY 4!
Megastar-ul Harrison Ford a declarat in sfarsit ca dupa rescrieri nenumarate, el si regizorul Steven Spielberg sunt finalmente multumiti de scenariul pe care il au la cel de-al patrulea film din seria aventurierului cu biciul sfichiuitor - Indiana Jones. "Steven Spielberg si cu mine avem in maini un scenariu care ne place amandurora. Cred ca putem incepe filmarile foarte curand", a declarat Ford intr-un interviu pentru o revista germana de divertisment.
Actorul de 63 de ani se afla intr-un turneu de promovare a celui mai recent action thriller al sau, Firewall. El nu a anuntat si o eventuala data de incepere a filmarilor la Indy 4 deoarece asta depinde de programul incarcat al triumviratului lui Indiana Jones: Ford, Spielberg si George LucasFord a spus insa ca abia asteapta sa joace in film, glumind ca va trebui sa mai faca "ceva antrenamente cu biciul". 

La decernarea premiilor Empire in Londra, partenerul lui Lucas, Rick McCallum, a spus ca Lucas a facut ultimele notite pe scenariul scris de Jeff Nathanson (Rush Hour si Catch Me If You Can) si le-a inmanat celor doi amici ai sai, pentru o ultima revizie.

Purtatorul de cuvant al lui Spielberg, Marvin Levy, a confirmat acest lucru pentru E! Online. "Scenariul este gata, dar nu cred ca putem inca stabili o data sigura pentru inceperea productiei". Levy a mai negat si zvonul ca regizorul ar fi vrut sa ia o pauza de un an dupa ce a lucrat la War of the Worlds si Munich unul dupa altul. Levy a spus ca laureatul a doua premii Oscar nu lucreaza numai la Indy 4, ci si la Lincoln, biopic-ul despre Abraham Lincoln care il va reuni cu actorul lui din Schindler's List, Liam Neeson. "Probabil va lucra mai intai la Indy si apoi la Lincoln. Scenariul la Lincoln nu este inca asa de avansat, si, sincer... Steven nu vrea sa faca un film serios asa de repede dupa Munich".

Asteptam cu sufletul de cinefili la gura acel "pure entertainment" marca Spielberg & Lucas.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
DarkRazor pe 14 octombrie 2012 16:28
Grozav film!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells