Au renunţat la haine în timpul filmării. Vezi ce vedetă şi-a convins echipa să lucreze nud

de Cristina Grigore în 1 Aug 2012
Au renunţat la haine în timpul filmării. Vezi ce vedetă şi-a convins echipa să lucreze nud

Deşi nu a lăsat de tot în urmă imaginea de „fată rea”, Lindsay Lohan a reuşit totuşi să recâştige încrederea producătorilor de film şi a obţinut  - după Liz & Dick (foto) şi InAPropriate Comedy - încă un rol. Este vorba de cel din The Canyons, un thriller fără inhibiţii, în care joacă alături de un star al filmelor pentru adulţi, James Deen.

Forţată să renunţe total la haine pentru rol, actriţa a refuzat la început, însă s-a răzgândit după ce i-a venit ideea de a le propune bărbaţilor din echipa de filmare să dea jos tot ce au pe ei.

Potrivit unei surse a TMZ.com, iniţial aceştia nu s-au arătat prea încântaţi de idee, însă la insistenţele lui Lohan au fost de acord să se dezbrace. "Tertipul" actriţei a fost astfel unul productiv. A ajutat-o să-şi invingă timiditatea la filmări în cazul unei scene ce implica lipsa hainelor deşi, în urmă cu doar jumătate de an, apărea goală pe coperta Playboy.

The Canyons, bazat pe scenariul lui Bret Easton Ellis (autorul romanului American Psycho), tratează probleme legate de ambiţia exagerată şi pericolele obsesiilor sexuale într-un grup de tineri din Los Angeles.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
raulk pe 1 august 2012 10:40
Foarte original :))
Petra pe 1 august 2012 10:40
Invarte barbatii dupa cum doreste :))
AdrianSe pe 1 august 2012 13:56
Cu siguranta din cauza timiditatii le-a cerut sa se dezbrace .... logic este mai putin timida daca vede si toata echipa de filmare goala ... eu cred ca spera la un gangbang ceva ,parca vad ca o sa treaca la alta categorie de file in curand ,tot din timiditate .
Crist11 pe 1 august 2012 14:44
"Forţată să renunţe total la haine pentru rol, actriţa a refuzat la început, însă s-a răzgândit după ce i-a venit ideea de a le propune bărbaţilor din echipa de filmare să dea jos tot ce au pe ei."


Mai bine să recunoască că nu-i ajungea doar o privelişte.
Actriţă idioată. Îşi vând vizual trupul pentru banii. are nşpe mii de plozi acasă ? n-are destui bani pentru coca ? să-i ceară lui Charlie.

Crist11 pe 1 august 2012 14:45
bani*
alex_il_fenomeno pe 16 august 2012 13:30
ma mir ca tocmai ea a avut timiditati in acest context .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells