Ashley Williams: ”Parcarea laterala e mai dificila decat orice auditie”

de Cristina Popov (Joe) în 5 Oct 2006
Ashley Williams: ”Parcarea laterala e mai dificila decat orice auditie”
Dupa ce a locuit in New York, Boston si Londra, Ashley Williams, tanara actrita din Buna dimineata, Miami, serial difuzat de Pro Cinema de luni pana sambata de la ora 21.30, a fost nevoita sa-si schimbe din nou domiciliu si asta pentru ca filmarile pentru serialul in care ea detine unul din rolurile principale au loc tocmai in Los Angeles. Orasul i-a dat la inceput ceva batai de cap si asta din cauza traficului. "In dimineata in care am fost sa dau probe pentru acest rol a fost a doua oara in viata mea cand am facut o parcare laterala si asta pentru ca era singura posibilitatea de a-mi lasa masina undeva. Sincer, pot spune ca parcarea a fost mai dificila decat auditia in sine", povesteste actrita.
Ashley s-a nascut in Westchester, New York, tatal sau fiind jurnalist, iar mama sa se ocupa cu strangerea de fonduri pentru un institut de cercetare. Are un frate mai mare care este pompier si o sora, Kimberly Williams, care este tot actrita. A intrat in lumea show-biss-ului de la 14 ani cand a obtinut primul rol intr-o reclama pentru o instututie locala. Intre timp, s-a implicat in diverse productii realizate de teatrele locale, precum si in tot felul de proiecte organizate in cadrul liceului.
Primul succes pe plan profesional l-a obtinut odata ce a semnat un contract de doi ani pentru rolul din As the World Turns, serial in care o interpreteaza pe Dani, o fata foarte studioasa care se transforma insa intr-o tanara rebela. ”Cand am inceput filmarile eram in anul doi, la liceu. Acest proiect m-a fortat intr-un fel sa acord mai multa atentie scolii ceea ce a fost foarte distractiv pentru ca personajul meu ajunsese sa aiba o viata sociala cu mult mai interesanta decat o aveam eu”, a marturisit Ashley. Recent, actrita a fost si pe post de dublura pentru Rachel Weisz si Gretchen Mol in filmul lui Neil LaBute, The Shape of Things.
Personajul pe care il interpreteaza in Buna dimineata, Miami, a fost ceva inedit pentru Ashley. ”A fost pentru prima oara cand am asistat la crearea unui personaj. Imi place foarte mult felul ei de a fi si faptul ca intotdeauna spune lucrurilor pe nume, fara nici o problema.
Timpul liber este pentru Ashley un lucru destul de rar, poate de aceea a invatat sa-l valorifice la maxim. Ii place foarte mult sa scrie, sa faca yoga, jugging si mai ales catarari.

Taguri:  Ashley Williams

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells