Arnold Schwarzenegger, ostatic într-un nou thriller

de Cristina Grigore în 10 Sep 2011
Arnold Schwarzenegger, ostatic într-un nou thriller

Şi-a rezolvat problemele personale şi a reintrat în joc în domeniul ce l-a adus, din nou, în atenţia lumii întregi: actoria. După The Last Stand şi Expendables 2, Arnold Schwarzenegger va juca în Captive, un thriller de acţiune independent, scrie Deadline.

Fostul guvernator al Californiei urmează să să interpreteze partitura unui magnat al domeniului imobiliar, un american mutat în Brazilia, care ajunge în mâinile unor lacomi răufăcători, sechestrat pentru răscumpărare.

Ţinut în portbagajul unui camion blindat, captivul încearcă din răsputeri să se elibereze, în timp ce poliţia este pe urmele sale, un detectiv specializat în cazuri de răpire fiind desemnat să se ocupe de cazul său. Scenariul  se bazează pe o poveste imaginată de Nicolai Fuglisg (care se va ocupa şi de una dintre versiunile moderne ale lui Robin Hood) şi are trimiteri la Buried (filmul de anul trecut cu Ryan Reynolds în rol principal), fără însă a miza în totalitate pe cartea claustrofobiei.

Captive nu are încă un regizor, Fuslig refuzând să treacă la cârma proiectului.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
zeno.marin pe 10 septembrie 2011 12:24
Cristina, ma tem ca fragmentul "domeniul ce l-a adus în atenţia lumii întregi: actoria." nu coincide cu realitatea. In momentul in care i s-a oferit primul rol, Ahnuld era deja un celebru culturist, unul care la acea vreme doborase toate recordurile in materie.
Cariera sa cinematografica, datorata fara indoiala succesului sportiv, a debutat abia doi ani mai tarziu, dupa ce castigase nu mai putin de 7 ori premiul "Mr. Olympia".

Crist11 pe 10 septembrie 2011 17:35
Zeno, cel mai mare culturist. Asta vroiam si eu sa subliniez daca nu o faceai tu, insa nu-ti scapa nimic. El era deja celebru' datorita efortului imens pe care il facea sa devina un mare culturist, totusi un mare mare actor poate mai mare decat titlul si statura de cel mai mare culturist.
CristinaGrig pe 10 septembrie 2011 12:53
@zeno.marin. Am considerat însă că mult mai multe persoane l-au remarcat în postura de actor de acţiune decât în cea de campion la culturism. Popularitatea cinematorafului este totuşi mai mare... În orice, caz, am ţinut cont de remarca.
zeno.marin pe 11 septembrie 2011 15:22
Cred ca in momentul de fata asa este, ai dreptate. In special cei mai tineri il cunosc aproape exclusiv, asa cum ai spus si tu, prin intermediul rolurilor sale din celebrele sale filme de actiune si comedii. Ma refeream mai degraba la perioada anilor 70...
Bayard pe 10 septembrie 2011 13:50
Camioanele au portbagaj? :) interesant. Oricum, cine naiba ar fi atat de nebun incat sa-l rapeasca pe Schwarzenegger
Han_Solo pe 10 septembrie 2011 22:44
Bun punct de vedere, who the fuck are tupeu sa il rapeasca pe Arnold?
zeno.marin pe 11 septembrie 2011 18:44
Probabil un democrat...
xerses pe 10 septembrie 2011 16:01
Abia astept sa-l revad intr-un film (dupa Expendables) in care sa dovedeasca ce mai poate.
Sorin87 pe 11 septembrie 2011 15:31
ostatic ??? ma gandeam ca el este salvatorul sau personajul negativ niciodata ostatic
alex_il_fenomeno pe 13 septembrie 2011 18:58
de abia astept sa ii vad revenirea !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells