Amy Adams se teme de zborul cu avionul

de Răzvan Boboc în 1 Ian 2010
Amy Adams se teme de zborul cu avionul

Celebra actriţă Amy Adams este îngrozită atunci când vine vorba să zboare cu avionul, scrie Femalefirst.co.uk. Actriţa nu se urcă într-un avion decât dacă este însoţită de cineva cunoscut.

"Am avut parte de câteva episoade jenante în aeroporturi. Câteva companii de zbor americane nu te lasă să îţi alegi locul şi de câteva ori a trebuit să stau departe de logodnicul meu. Am avut câteva eşecuri în încercarea de a convinge câţiva pasageri să accepte să facem schimb de locuri", povesteşte actriţa.

În Night at the Museum: Battle of the Smithsonian, Amy interpretează tocmai rolul aviatoarei Amelia Earhart. Actriţa recunoaşte că este cu totul diferită faţă de personajul pe care îl interpretează.

"Îmi place Amelia deoarece este puternică şi autoritară", a mai spus actriţa.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
kristiansen pe 1 ianuarie 2010 12:44
Inteleg frica de a zbura a actritei.Nu inteleg totusi ce este diferit in"Night at the Museum",cand actrita zboara.Ori cum mi-a placut filmul si autoritatea ei din film.Este o actrita buna
monisss pe 1 ianuarie 2010 23:20
O foarte buna actrita...pana la urma fiecare cu fobiile lui...dar atunci de ce a acceptat sa joace rolul unei aviatoare??? Pentru a-si invinge teama??? Pentru a trece peste fobiile care le are ??? HMMM:-?
edo_me pe 2 ianuarie 2010 01:09
Nimeni nu-i perfect...dar sa ai un rol d "aviatoare" cand iti este frik sa zbori ..se km bat kp in kp lucrurile
Radu1711 pe 23 aprilie 2010 16:29
fiecare are cate o slabiciune
alex_il_fenomeno pe 21 iunie 2012 15:37
poate si-o depaseste daca zboara mai des ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells