Alicia Silverstone revine

7 Apr 2005
Alicia Silverstone revine
Fermecatoarea Alicia Silverstone (foto), a carei cariera a cam stagnat dupa insuccesul ultimului film cu Batman, in care ea a fost Batgirl, a revenit in atentia producatorilor.
Alicia a inceput luna trecuta filmarile la Silence Becomes You, povestea a doua surori care au o legatura mai puternica decat sangele, si care aduc acasa intr-o noapte un barbat strain pentru o aventura. Numai ca situatia le scapa de sub control. Filmul este un proiect deosebit, fiind primul realizat in intregime digital. Alaturi de Silverstone, in rolul surioarei, interpreteaza Sienna Guillory.
De curand, Alicia a facut echipa cu Danny De Vito, pentru a dezvolta un proiect de serial TV, intitulat Queen Bee. Despre asta, ea a declarat: „Danny De Vito semneaza regia episodului pilot si joaca si in serial. Rolul meu este cel al unei fete care a fost foarte cunoscuta in liceu si la facultate. Toata lumea ii spunea Queen Bee. Abia acum a aflat ca acest nume venea de la Queen Bitch. Incearca sa se schimbe, dar nu este prea usor. De aici porneste umorul in serial.”
Alicia a mai declarat ca experienta ei anterioara nefericita cu televiziunea a invatat-o ceva foarte clar: „Cel mai mult conteaza ora la care se difuzeaza serialul fata de publicul-tinta. Au pus Miss Match / Petitoarea (ruleaza si la noi pe B1Tv) vineri seara si apoi si-au dat seama ca tinerii intre 19 si 35 de ani nu stau acasa vineri seara.”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells