Al doilea portret al unui criminal

6 Oct 2005
Al doilea portret al unui criminal
Unul dintre cele mai bune si mai profitabile filme independente care a ajuns pe marile ecrane vreodata, va avea parte de un sequel. Este vorba despre Henry: Portrait of a Serial Killer (1986), al carui regizor, John McNaughton, a declarat ca se pregateste sa spuna o a doua poveste din serie... Henry a avut incasari de sase ori mai mari decat bugetul investit. Scenariul este bazat pe povestea adevarata a criminalului in serie Henry Lee Lucas.
In primul film a jucat Michael Rooker (Replicant, The Replacement Killers, Mallrats) iar acum nu se stie inca daca isi va relua rolul.
Regizorul declara: "Sunt in discutii cu MPI in legatura cu un sequel la Henry, care sa continue povestea dupa ce Henry este capturat. Este o idee care mi-a venit dupa ce s-a lansat Henry. Ideea unui criminal in serie ca celebritate media, adica ceea ce i s-a intamplat lui Henry cel adevarat dupa ce a fost capturat. Idee de a-l prezenta pe Henry dupa sase luni, continuand sa ucida oameni nu era asa de interesanta pentru cei care au facut primul film, dar ceea ce s-a intamplat cu Henry dupa ce a fost capturat este intr-adevar foarte interesant".
Filmul original va fi lansat pe DVD intr-o editie speciala ce aniverseaza 20 de ani.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells