Abigail Breslin in "My Sister's Keeper"

de Razvan Boboc în 15 Feb 2008
Abigail Breslin in "My Sister's Keeper"

Schimbari de ultim moment in distributia dramei “My Sister's Keeper”. Micuta actrita Dakota Fanning, care trebuia sa interpreteze rolul principal si sora mai mica a acesteia s-au retras din productia cinematografica, anunta Entertainment Weekly. Noua vedeta a productiei regizate de Nick Cassavetes este Abigail Breslin , devenita celebra in urma prestatiei actoricesti din filmul nominalizat la Oscar in 2007, “Little Miss Sunshine”. Breslin o va inlocui pe Elle Fanning iar Sofia Vassilieva se afla in negocieri pentru a prelua rolul surorii mai mari de la Dakota Fanning . Motivul pentru care aceasta a preferat sa se retraga este faptul ca i s-a cerut sa se rada in cap pentru rol.

Breslin, nominalizata la Oscar pentru Cel mai bun rol secundar in 2007, va interpreta in “My Sister's Keeper” rolul unei fetite care isi da in judecata parintii, dupa ce afla ca a fost conceputa doar ca o salvare genetica ce ar putea prelungi viata surorii sale bolnave. Scenariul este adaptat dupa romanul scris de Jodi Picoult.

Cameron Diaz joaca rolul mamei celor doua fete, o avocata dura care isi reprezinta propriul caz la tribunal. Alec Baldwin interpreteaza rolul procurorului care duce cazul fetitei in instanta. Filmarile vor incepe in luna martie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells