15 minute din Avatar - în luna august în cinematografe

de Răzvan Boboc în 24 Iul 2009
15 minute din Avatar - în luna august în cinematografe

James Cameron a anunţat că pe data de 21 august cinfilii din întreaga lume vor putea să vadă, în premieră, 15 minute din noul său film, Avatar, anunţă Empire.

"Dorim ca oamenii care nu au putut veni la Comic-Con, să poată vedea cele 15 minute. Pe 21 august, vom lansa fragmentul în cât mai multe cinematografe IMAX şi 3D. Publicul din întreaga lume va avea ocazia să vină şi să vadă imaginile din Avatar gratis, pe 21 august", a spus Cameron.

Avatar spune povestea lui Jake (Sam Worthington), un veteran de război paralizat, supus unui experiment revoluţionar. Deşi în realitate nu se poate mişca, Jake continuă să trăiască şi să se deplaseze sub forma unui avatar, o creatură albastră înaltă de trei metri. Sub această formă ajunge pe planeta Pandora împreună cu alţi pământeni, unde încearcă să învingă împotrivirea localnicilor. O poveste de dragoste între Jake şi Neytiri, o extraterestră, şi scene de luptă extraordinare sunt doar câteva din punctele de atracţie ale filmului.

Avatar este primul lungmetraj pentru marele ecran al lui James Cameron, după cel mai profitabil film din toate timpurile, Titanic.

Lungmetrajul va avea premiera în România pe 18 decembrie 2009

Părerea ta

Spune-ţi părerea
attybanyai pe 24 iulie 2009 15:59
astept sa-l vad sa pot sa-mi dau cu pareria
caraibean pe 25 iulie 2009 18:42
PARERIA =)) gg

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells