Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

(2018)

Animale fantastice: Crimele lui Grindelwald

Poster Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald Postere Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Sinopsis Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Mai mult
Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald RO SUB 2

Este anul 1927, iar povestea începe la câteva luni după ce Newt a ajutat la descoperirea și capturarea infamului vrăjitor întunecat, Gellert Grindelwald. Cu toate acestea, așa cum a promis că va face, Grindelwald a realizat o evadare dramatică și a adunat mai mulți adepți la cauza sa, ridicând vrăjitorii mai presus de toate ființele non-magice.

Singurul care ar putea să-l oprească este vrăjitorul pe care l-a numit cândva cel mai drag prieten al său, Albus Dumbledore.

Dumbledore va trebui…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.5
Vezi pe Hbo Max
Se difuzează la TV.
HBO 2
Duminică, 05 Mai 18:15
HBO 2 HD
Duminică, 05 Mai 18:15
Katherine Waterston Katherine Waterston Tina Goldstein Johnny Depp Johnny Depp Grindelwald Zoë Kravitz Zoë Kravitz Leta Lestrange
Ezra Miller Ezra Miller Credence Barebone Eddie Redmayne Eddie Redmayne Newt Scamander Jude Law Jude Law Albus Dumbledore
Jamie Campbell Bower Jamie Campbell Bower Grindelwald, tânăr Toby Regbo Toby Regbo Carmen Ejogo Carmen Ejogo Seraphina Picquery
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Fantastic Beasts and Where to Find Them 2
  • Animais Fantásticos: Os Crimes de Grindelwald
  • Animales Fantásticos y dónde encontrarlos 2

Produs de

Warner Bros.

Tip Ecran

3D, 4DX, IMAX 3D

Distribuitorul international

Warner Bros.

Distribuit in Romania de

Vertical Entertainment

Țara

SUA

Box office Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Weekend premieră (12.11.2018)
  • Loc 1
  • Spectatori 84.084
  • Încasări (RON) 1.953.460,06
Total
  • Spectatori 223.155
  • Încasări (RON) 5.211.371,74
  • Încasări (USD) 1.269.043,14

Părerea criticului

StefanDo pe 14 Noiembrie 2018 15:55
Fanii dedicaţi au toate şansele să se distreze la Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald/Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald, deşi premiera de vineri este doar o copie palidă şi o continuare din inerţie a aventurilor din franciza cunoscută acum global sub numele de Wizarding World. Iată mai jos ce ne-a plăcut şi ce nu la filmul care poate fi văzut de vineri în toată ţara, inclusiv pe ecranele IMAX şi inclusiv în versiune dublată.

Da, ştiam cu toţii că studiourile Warner aveau nevoie disperată să continue franciza Harry Potter (cea mai profitabilă franciză din portofoliul său), dar dacă în primul film Fantastic Beasts magia şi inspiraţia încă supravieţuiau lăcomiei studiourilor acelaşi lucru nu se poate spune despre continuare: cu o poveste sufocată de timp morţi, ocolişuri lipsite de inspiraţie şi întorsături de… citeşte

2 14
mihai_papuzu pe 14 noiembrie 2018 18:04
Comentariul tau pute a HATE pur de la o posta. Toti va credeti critici, desi ati vazut maxim 200 de filme in toata viata voastra. AeroX ti-a dat-o direct in bot cu comentariul de mai jos . " ale cărui preocupare" - De curiozitate, daca tot te crezi inteligent si scrii un roman plin de bullshit-uri, nu poti sa incerci macar sa scrii corect? "E mai multe preocupari", fir-ar mama lor de preocupari. Ale il folosesti pentru plural, iar "a" pentru singular. "Ale carui preocupari" sau "a carui preocupare" . Tu ai facut o combinatie de analfabet cu 8 clase , care se crede mare critic de filme, dar nu e in stare sa faca un acord corect. Ia-ti o carte de gramatica si lasa-ne cu sfaturile tale, amice.
cavallioty pe 14 noiembrie 2018 21:06
Queenie (Alison Sudol) şi muritorul Jacob (Dan Fogler) au fost personaje indragite din primul film si era normal sa le acorde ceva timp pe ecran,chiar daca relatia lor nu modifica deznodamantul, este afectata de el

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Tweeknax pe 18 Noiembrie 2018 18:25
Partea a 2a este o mare dezamagire, mult mai slaba fata de primul film; regret banii dati la cinema. Actiunea adunata nu tine mai mult de 30 minute, restul sunt cadre si discutii de umplutura. Va exista o a 3a parte, desi puteau inchide seria cu filmul prezent.
7 8
Phantom_sub pe 17 Noiembrie 2018 20:40
Nu mi-a plăcut
Personajele foarte fade și nu îți pasă de ele, nu poți să te pui in pielea lor fiindcă nu poți rezona cu ele. Cel puțin asta am simțit eu in urma vizionării - și e părerea mea, nu generalizez- Că o fi scenariul de vină, că o fi altceva... Prin comparație, Sabrina e mult peste, chiar dacă e serial.
7 10
lavvw pe 17 noiembrie 2018 23:16
asa e
user-5bcfab9965006 pe 14 Noiembrie 2018 09:06
Da, filmul mi a placut. Constructia personajelor este buna. Mi a dat senzatia ca parca as citi o carte. Un film bun.
6 2
AeroX pe 14 noiembrie 2018 16:37
Si culmea ca fix asta i-a deranjat pe majoritatea reclamagiilor >> filmul e prea mult o carte. Iar la filmele HP anterioare latrau atatia ca vaaaai cate lucruri lipsesc din carti! Acum poftim detalii de sa va saturati. Vai...prea multe detalii si la ce folosesc!? Culmea, tocmai ca povestea e ceea ce-l face mai special si tocmai asta e criticata!? Aberant. Jalnic. Iar asa-zisii critici se copiaza unii pe altii. Ceea ce e si mai ridicol. Cand o prostie se repeta atunci se observa copiatul. Lucru stiut si din scoala de majoritatea profesorilor. :)
georgel_ilie pe 17 Noiembrie 2018 19:16
O mare dezamăgire de film nu merită nici gratis să-l vizionezi????????????????????
6 9
lavvw pe 19 noiembrie 2018 08:13
exact, nu merita
Mercedes17 pe 14 Noiembrie 2018 17:15
E bestial filmul, cam putina actiunea. In rest Za Best.
5 4
lavvw pe 17 noiembrie 2018 00:33
ma duc si eu maine...abia astept
AeroX pe 14 Noiembrie 2018 00:23
Critici fantastic de blegi si crimele lui Liviu Dragnea
Dupa o prima vizionare (avanpremiera) stiu de ce lasa asa-zisilor critici (prea vocali) un gust amar.
Pentru ca se depune prea mult efort in cladirea unor scene si personaje la care ar parea ca s-a insistat prea mult avand in vedere rolul lor destul de "bittersweet" din finalul filmului.
Insa senzatia asta in care se intampla multe si aproape nimic e doar pentru fix aceia care nu prea apreciaza/digera asa de bine povestea si toate chichitele lui Rowling, fiind mai interesati de magie si actiune, uneori si ceva comedie. Iar aceia mai putin impresionati de care zic sunt din pacate o mare majoritate foarte vocala si destul de superficiala cand vine vorba de Fantasy.
Eu cred ca asta se putea reclama la o tona de filme, nu fix la un film de asemenea natura. Si e nevoie ca 5-10 critici majori sa dea un verdict ca apoi toti criticii nascuti pe YouTube sau pe eu stiu ce… citeşte

5 4
mihnea_aspru95 pe 14 noiembrie 2018 20:45
true story ; )
xerses pe 19 Decembrie 2018 18:56
Cu efecte speciale spectaculoase, filmul ne introduce in atmosfera specifica de magie.
4 1
mihai_papuzu pe 15 Noiembrie 2018 23:53
Foarte bun filmul. Chiar dacă nu are atâta acțiune pe cât s-ar dori, filmul este perfect pentru un film de mijloc al unei francize, un film menit sa facă legătura cu cele ce vor urma in serie, lucru de care se achita foarte bine. În 3D s-a văzut super, cu niște efecte bune și sunt sigur că urmatoarele din serie vor fi la fel sau chiar mai bune și vor avea și mai multă acțiune. Il recomand atât iubitorilor francizei Harry Potter, cat si celor care nu sunt neapărat fani Harry Potter, dar apreciază filmele cu si despre vrăjitori. Nota 9!
4 2
boghiu_andrei pe 18 Noiembrie 2018 23:03
Fantastic Beasts II
Fantastic Beasts:The Crimes of Grindelwald!
Sa dai de pamant in halul asta cu un film bun, mi se pare o batjocora.. Toti se plang ca sunt prea multe sub-ploturi.. Care e problema? E partea a 2-a, nu e ultima. Ce e asa de greu de inteles? Cum sa fie asta film de nota 5,6? Gusturile nu se discuta, dar trebuie sa existe ca sa nu fie discutate..

Alt lucru auzit in multe recenzii si comentarii..'E foarte plictisitor'. Asta e plictisitor? A fost mai complex ca primul, cu mai multe linii narative ..

Lumea se duce la aceste filme pentru atmosfera, nostalgia filmelor anterioare si pentru a se simti bine. Si eu am simtit toate astea. Nu are magia filmelor Harry Potter? Cine zice ca trebuie sa o aiba? O are, dar in alt stil. E o magie respectiva varstei la care sunt personajele.

Muzica e prezenta si e ok. Aud ca Jacob nu e amuzant in aceasta parte. Are… citeşte

4 3
AeroX pe 21 noiembrie 2018 11:13
Exista acel retarded side of the Internet format din fani PewDiePie si diversi critici de balta care copiaza prostia unul dupa altul. Hateri de Johnny Depp, hateri de Rowling si amploarea tweet-urilor ei. Se pare ca acest side tot creste si manipuleaza mai departe alte creiere obosite care nu pot pricepe decat plot-ul mai simplu de filme Marvel/super-eroi, ori Harry Potter/Fantastic Beasts e ceva prea greu. Ok, dar mai bine taci naibii din gura, nu te mai lauda cu faptul ca esti o putoare care adoarme tocmai la un film Fantasy in care se intampla multe si minti cu nerusinare ca autoarea n-are inspiratie si e doar foame de bani. Cat de neam prost sa fii? Cat de ridicol? De ce sa fii neam prost la aceasta serie de filme realizate de niste oameni super capabili si inventivi? Referitor la ce spuneai tu , in privinta Fantastic Beasts, intr-adevar sunt si niste personaje doar ca sa fie, dar ghici ce, asa era si in restul filmelor HP. Pur si simplu rolul unor personaje nu are cum sa fie prea mare, dar este folosit special pentru fan service, ori sa socheze, gen...wtf Nagini era de fapt o femeie faina pana sa devina sarpe? Tocmai ca filmul a fost lung, incarcat, a avut si destule scene sterse (apareau in trailer). Se lungea prea mult, chiar si asa pare prea lung pentru atatia plangaciosi. Eu cred ca n-ar trebui s-o subestimam pe Rowling. Pana la urma am avut 7 carti (8 filme) ca sa aflam cine e Snape de fapt. Mai sunt 3 filme, oameni buni. Nu vad de ce ar avea cineva pretentia sa fie acesta film de sine statator. Sunt oameni care chiar nu judeca deloc. E fix aceeasi senzatie cand oamenii dobitoci se tem sau urasc (condamna) orice e nou/diferit. Cat despre finalul filmului, eu zic sa nu-l subestimati pe Grindelwald (Queenie clar nu poate sa-i citeasca gandurile fiindca este specialist la Legilimantie/Oclumantie - lucru aspru criticat total aiurea), el fiind manipulator de profesie, mult mai priceput si atractiv decat Tom Riddle.
boghiu_andrei pe 21 noiembrie 2018 12:15
Eu inteleg tot ce ai spus,si nu ma deranjeaza nimic din poveste.M-au deranjat niste decizii ale unor personaje si ale lui Rowling,dar le-am inteles.Tocmai asta spun si eu..Mai sunt 3 filme si lumea se plange ca nu a inteles de ce sunt atatea personaje..Pai de asta.Pentru a putea fi dezvoltate in urmatoarele 3 parti.Queenie e clar ca a fost manipulata inca din momentul in care s-au vazut in acea camera,unde a fost adusa cu forta de Rosier,aliata de incredere a lui Grindelwald.
KlauLiviu pe 14 Noiembrie 2018 16:14
Mi-a plăcut enorm. Tocmai pentru că a fost complex, cu răsturnări de situație și cu niște efecte și imagini incredibile. Pe alocuri, și foarte emoționant. Foarte bun, mai bun decât primul.
4 3
DarkCat pe 19 Noiembrie 2018 17:44
Un film frumos,o poveste.. 2 ore pe un taram magic, mi-a placut prima parte,mi-a placut si asta si le astept pe urmatoarele..
3 1
adi.lazar pe 05 Decembrie 2018 11:46
bun
Un film pentru iubitorii filmelor fantesy. Un film cu multe efecte speciale 3D, poate chiar ar fi interesant de vazut 4D.
3 2
sirghie_iustina pe 18 Noiembrie 2018 22:45
Mi-a plăcut foarte mult.Este mult mai bun decât primul film din serie.
3 2
Octaz pe 12 Decembrie 2018 23:04
Din punctul meu de vedere, o continuare cu mult sub asteptari. Imi amintesc atunci cand s-a lansat primul "Fantastic Beasts" ca am fost efectiv fascinat de imaginile din acea perioada, de stralucirea micilor animalute salbatice si de intreaga aventura al domnului Scamander. Ei bine, declar ca in ceea ce priveste aceasta continuare, am ramas profund dezamagit, cu atat mai mult cu cat omg, Johnny Depp este villian-ul principal din aceasta poveste. No way, a fost lung si consider ca a plictisit lumea care pleca chiar din sala de cinema. Asteptam totusi cu asteptari mai mari urmaroarea parte! Mi-a placut mult in continuare Eddie Redmayne, e un actor cu niste abilitati rar intalnite!
3 3
AeroX pe 10 februarie 2019 11:32
Da, pai asta a fost si problema publicului general si eu am urmarit foarte bine reactiile in sala, mai ales cele din partea publicului feminin: tresareau toti spectatorii in extaz la zarirea unei creaturi fantastice, pentru asta venisera. Trist daca acesta este acum nivelul urmaritorilor de cinema. Faptul ca a plictisit lumea nu e problema filmului, lumea are o problema, nu filmul.
esra_omer pe 23 Noiembrie 2018 17:05
Foarte plictisitor ! De abia asteptam sa ies din cinema ! Nu recomand nici cand te plictisești foarte tare ..
3 8

Spune-ţi părerea despre Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells