A fost aleasă actrița care o va interpreta pe Catwoman în The Batman

de Cristina Grigore în 15 Oct 2019
Ea are deja ceva experiență cu personajul – a fost vocea Selinei Kyle în The Lego Batman Movie

După mai multe zvonuri legate de numele celei care ar putea fi numită în rolul lui Catwoman (în care le-am văzut în trecut pe Michelle Pfeiffer, Halle Berry și Anne Hathaway), fanii DC au primit o veste bună: Zoë Kravitz o va juca pe cuceritoarea supereroină care-i pune inima pe jar lui Batman.

Potrivit variety.com, ce a făcut referire la o postare pe Twitter a regizorului Matt Reeves, Kravitz a convins mai mult decât contracandidatele sale la audiții, demonstrând că are o chimie extraordinară cu protagonistul peliculei The Batman, Robert Pattinson – fapt aprobat în mare parte și de public pe rețelele de socializare.

Și Rihanna s-a aflat în vizorul realizatorilor filmului pentru această partitură; Ana de Armas, Ella Balinska, Eiza Gonzalez au fost alte nume luate în considerare.

Kravitz are deja ceva experiență cu personajul – i-a das glas Selinei Kyle (Catwoman) în The LEGO Batman Movie. Printre rolurile sale recente și notabile se numără cel din Mad Max: Fury Road. Actrița a fost și vocea lui Mary Jane în animația Spider-Man: Into the Spider-Verse. A jucat și în serialul Big Little Lies; în filmele Fantastic Beasts a avut rolul Letei Lestrange.

The Batman a fost anunțat pentru 25 iunie 2021. Alături de Kravitz și Pattinson îl vom vedea și pe Jeffrey Wright în rolul Comisarului Gordon. Jonah Hill se află în negocieri pentru partitura antagonistului.

Exploreaza subiecte similare:

Michelle Pfeiffer, Halle Berry, Anne Hathaway, Zoë Kravitz, Matt Reeves, Robert Pattinson, The Lego Batman Movie, Rihanna, Ana de Armas, Ella Balinska, Eiza González, Mad Max: Fury Road, Spider-Man: Into the Spider-Verse, Big Little Lies, Fantastic Beasts and Where to Find Them, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, Jeffrey Wright, Jonah Hill, The Batman

Alte știri din cinema

Munch: Dragoste, fantome și vampiri nobili - Un portret autentic al unui artist complex

O privire detaliată asupra vieții și operei artistului norvegian Edvard Munch.

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells