The Batman

(2022)

Batman

Poster The Batman Postere The Batman

Sinopsis The Batman

Mai mult
The Batman SUB

După doi ani de supraveghere a străzilor orașului ca Batman, aducând frică în inimile criminalilor, cel mai cunoscut personaj al universului DC este înfățișat într-o poveste complet diferită, care scoate la iveală secretele ascunse ale familiilor fondatoare ale orașului Gotham. Cu doar doi aliați de încredere - Alfred Pennyworth și Lt. James Gordon - printre rețeaua coruptă a oficialilor și personalităților de profil a orașului, Batman se impune ca întruchiparea răzbunării.
Când un criminal pe nume…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.8
3 nominalizări Oscar, 4 nominalizări BAFTA
Vezi toate premiile
Robert Pattinson Robert Pattinson Bruce Wayne / Batman Andy Serkis Andy Serkis Alfred Zoë Kravitz Zoë Kravitz Selina Kyle
Colin Farrell Colin Farrell Oswald Cobblepot / The Penguin Peter Sarsgaard Peter Sarsgaard Gil Colson John Turturro John Turturro Carmine Falcone
Paul Dano Paul Dano Edward Nashton / The Riddler Jeffrey Wright Jeffrey Wright James Gordon Rupert Penry-Jones Rupert Penry-Jones Don Mitchell Jr
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

DC Entertainment

Distribuitorul international

Warner Bros.

Distribuit in Romania de

Vertical Entertainment

Țara

SUA

Box office The Batman

Weekend premieră (28.02.2022)
  • Loc 1
  • Spectatori 68.587
  • Încasări (RON) 1.715.477,00
Total
  • Spectatori 263.346
  • Încasări (RON) 6.452.847,00
  • Încasări (USD) 1.433.197,56

Părerea criticului

StefanDo pe 02 Martie 2022 17:04
Probabil că cea mai mare teamă a cronicarului de film sunt lungmetrajele "lungi şi proaste", pe motivul că, dacă tot te apuci să scrii o cronica negativă (ceea ce criticii în general nu îşi doresc) mai bine o scrii la un film scurt. The Batman, care se lansează vineri pe ecranele din România, este fără îndoială un film lung. Mult, mult prea lung. Trei ore! Dar, deşi ar fi putut fi mai scurt, The Batman este tot fără îndoială un film bun, prin urmare această cronică va fi una pozitivă.

Una dintre cele mai importante alegeri pe care trebuie să o facă un scenarist atunci când se apucă de scris despre un personaj ecranizat şi răs-ecranizat este momentul exact în biografia respectivului când are loc acţiunea din noua poveste. Ei bine, cu greu poţi găsi un moment mai ofertant în întreaga biografie a eroului decât în acest film al lui Matt… citeşte

4 8

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
dobritoiu_rzvan_cristian pe 14 Martie 2022 00:17
Slab spre foarte slab,mult intuneric,ploua tot timpul pana si in incaperi ploaie....picaturi,l-am vazut la cinema ,cinefil fiind de 20 de ani+ nici un suspans nici o miscare aparte pana si finalul e parca de nicaieri...pacat 3 h de film cu scene slabe un batman ,,davist'' as putea spune.
12 4
Smrs pe 13 Martie 2022 16:48
Interesant
Conștient de faptul că vizionarea la cinematograf aduce un plus important în impresie, m-am dus și l-am văzut. Filmul este foarte bun doar pentru cine nu a urmărit tot ce s-a inventat cu Batman, în rest este cel mult interesant. E o poveste nouă într-o zonă unde nu mai ai ce să scoți și merită apreciat, dar de aici încolo deja încep lucrurile rele: filmul e ca un ghiveci, cu de toate, fără început, cu un final care lasă loc de continuare (Joker promițându-i lui Ridler evadarea) și cu reinterpretarea ciudată a personajelor. Concret, Pinguinul care altădată era un rival de temut acum e un mafiot de mâna a doua care stă la taclale cu Batman, ciudată și toată politica de a lega infracțiuni mici de unele mari, iar Batman să fie prezent la toate, la fel și ideea că Wayne senior era un corupt ți Catwoman care este departe de a fi o supereroină. De asemenea,… citeşte
9 5
superdepeche pe 18 Aprilie 2022 08:21
baby batman
Alt film din seria mai prost nu se poate aceleasi clisee ,acelasi parcurs al evenimentelor si 3 ore inutile petrecute la cinema!
Daca inainte batman avea asa un aer superior barbatesc ,acum acest limbric batman sau baby batman nu inteleg ce vrea de la noi.
Gotham city de 2 ani fara un erou ,pe urma se intampla tot felul de lucruri prin oras si intervine baby batman ...bla bla...

9 8
user-6205580b868f0 pe 01 Martie 2022 09:42
Este o greșeală majoră punând un actor de culoare neagră și un pic mai tinerel să-l joace pe Gordon,original el trebuia să fie alb și mai bătrân,iar Bruce e total diferit de cel din benzile desenate,prezintă un nivel foarte mare de antisocialitate și depresivitate ceea ce nu-l cuprinde deloc.
9 8
mihaigeniu pe 05 Martie 2022 19:00
Foarte slab..atât de mici sunt mizele de fapt si e copiaza din toate părțile, The Dark knight si Seven o grămada, The crow, fără a a avea ceva de spus...numai zic ca faza asta ca Batman era dat afara de politisti din încăpere la locul crimei si asta tot timpul e..
7 7
aiuritul99 pe 25 August 2020 07:52
trailer
Baietii ce tin acest site, vedeti ca a aparut trailer la acest film, de aproape o saptamana.se pare ca va luati cam degeaba banii de pe reclame.Nu mai stiti sa postati, de cand va intra banii de la reclame.
5 5
ishmael pe 27 Ianuarie 2020 09:43
interesant
Mattson Tomlin, unul din scenaristi, este nascut in Bucuresti

LE
mi-as fi dorit sa fi avut 4 ore :) nici nu iti dai seama cand trece timpul, te prinde povestea cu totul

a fost bestial: mult diferit de celelalte, foarte apropiat de benzile desenate in special la munca de detectiv, filmat excelent - desi nu e 3D sunt niste scene care ametesc, fazele de actiune m-au lasat cu gura de deschisa. toti actorii sunt foarte bine alesi

am apreciat ca nu are postcredit

5 7
sarbu30 pe 11 Martie 2022 00:17
Nu obijnuiesc sa comentez dar daca esti fan BATMAN(NOLAN),promit iti va curge sange din ochii,asa este de slab …..Batman Twilight ????
5 8
Geo11 pe 20 Martie 2022 22:10
Un film facut foarte prost, 3 ore de lalaiala din care poate 1 ora de actiune. Preferam sa petrec 3 ore la un film bun. Nu recomand acest film. O tampenie. Film facut pe low buget.
4 4
Prongs pe 23 Aprilie 2022 18:46
Artistic
Durata lunga nu avantajeaza deloc, din contra. Chiar daca la capitolul imagine filmul sta foarte bine, Pattinson imi lasa impresia unui Batman depresiv de calitate inferioara. Batmobilul pare furat de la Toretto, iar motoreta lui Wayne e o rabla (inteleg ca nu voia sa atraga atentia, dar totusi). La final apare pe o motocicleta mai decenta, pacat ca a tinut-o ascunsa tot filmul.
3 0
daniela_si_valentin_tudose pe 03 Iunie 2020 14:55
Sunt dezamagita de noul BruceWayne..sa speram ca robert p .va face performanta
3 3
ishmael pe 28 august 2020 11:56
dupa ce am vazut trailerul, mi-am schimbat parerea mult in bine
coco_mafya pe 13 ianuarie 2022 15:48
Sincer nu imi place deloc ceea ce au ales sa faca cu personajul lui Batman. Aparent o lume utopică cu cadre întunecate și mult negru și galben în film....nu vezi mai nimic color,decât feţele oamenilor și ceva feţe pictate,în rest o întunecime profundă,zici că au o problemă cu lumina zilei. O grămadă de personaje,însă nu le văd rostul,plus actorii de 2 lei ce nu aducvun surplus măcar filmului filmat în beci.
catze999 pe 26 Aprilie 2022 19:11
Doamne ce panarama de film!!
...................................................

3 4
hitman78 pe 06 Martie 2022 12:43
Intunecat,sumbru si visceral probabil cel mai realist film cu Batman si ca valoare se apropie foarte mult deThe Dark Knight.Cinematografia este cel mai mare plus al filmului actorii sunt foarte buni iar Colin Farrell si Paul Dano de departe cei mai buni.Desi are aproape 3 ore nu m-a plictisit absolut deloc combinatia asta de noir cu modern si tensiunea in crescendo actiunea cu masura in doze mici dramatismul toate astea m-au tinut in priza fara sa clipesc.Felicitari regizorului Matt Reeves.
3 9
user-5a02e646e5215 pe 16 Ianuarie 2023 23:36
M-am distrat mai mult citind comentariile aici decat vizionant acest film,
Nota maxim 6 cu indulgenta pentru The Batman.
Pe scurt Robert P e pistol cu apa in interpretatea lui Batman , ce sa mai tot castingul este la pamant, de multe ori am vrut sa opresc filmul in primele 2 ore dar daca tot era pierdut timpul l-am vizionant pana la sfarsit.
Chiar nu se poate face o versiune a filmului fara sa repete aceleasi scenarii si aceeasi poveste despre drama pierderii familiei.
Voi viziona mereu fara sa ma gandesc primele versiuni ale filmului dar niciodata asta.

2 0
brando pe 27 Aprilie 2022 23:19
DE TATA MINUNEA....PROSTIE DE ZILE MARI...
Un monument de idiotenie de zile mari... In primul rand castingul este de rasu' cartierului... Pattison asta e un caraghios intrun costum al dracu' de caraghios cu un batmobil al dracu de penibil...saracul habar nare sa interpreteze personajul ca precedentii sai-- Aflleck, Killmer, Keaton, Bale {hai sa nul mentionam pe Cloney ..nici chiar asa...} si pe langa ca e un actor gresit intrun rol gresit, nu stie nici macar sa redeae scene de action care sunt dea dreptul patetice in acest flick. Catwoman...pffffffffffffff mama'...... imediat iau o aspirina..... pe langa ca e actrita neagra... Zoe asta o joaca mai prost ca Halley Berry si mai prost ca Anne Hateway... care si ele au fost de rasul lumi... in loc sa aiba un costum adecvat personajului cum l-a facut Tim Burton in capodopera sa , Zoe asta are un ciorap taiat de bunica'cu foarfeca pe fata de zici ca se pregateste de serbare pe clasa a… citeşte
2 1

Spune-ţi părerea despre The Batman

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Batman
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells