Iată-l pe Mads Mikkelsen în rolul lui Grindelwald!

de Marina Florea în 22 Dec 2020
Al treilea Fantastic Beasts va avea premiera pe 15 iulie 2022

Grindelwald s-a întors în Lumea Magiei. Mads Mikkelsen a început să joace rolul puternicului vrăjitor de magie neagră Gellert Grindelwald într-un al treilea film din seria Fantastic Beasts, care deocamdată nu are un titlu. Actorul danez a preluat rolul de la Johnny Depp, starul căzut în dizgrație, concediat în luna noiembrie după ce a pierdut un proces de calomnie cu tabloidul britanic The Sun, care îl numea „bătăuș de soție” - în contextul disputelor pe care actorul le avea cu fosta soție Amber Heard.

Mikkelsen, care a mai apărut în Rogue One, Doctor Strange și serialul Hannibal, a început să filmeze de o săptămână în spin off-ul semnat de David Yates la seria Harry Potter, așa cum relatează pentru Associated Press.

„Este extraordinar! Sunt aici de o săptămână”, relata Mikkelsen pentru presă într-un scurt interviu. „Sunt oameni fantastici, grozavi. David este un regizor fantastic, foarte drăguț, minunat. Până acum, a fost grozav”.

Mikkelsen nu îl cunoaște pe Johnny Depp

Mikkelsen spune că nu a discutat cu Depp despre schimbare. „Nu îl cunosc”, relatează actorul danez pentru Associated Press. „L-am întâlnit o dată. Aș fi vrut să am contactul lui, dar din nefericire nu e cazul”. Abordarea lui Mikkelsen asupra rolului este una impusă de ce a făcut precursorul său. „Nu pot face nimic altceva, sincer să fiu”, declară Mikkelsen. „Singura abordare pe care o pot avea este să fac o legătură între ceea ce a făcut Depp și ceea ce pot face eu și să vedem ce se întâmplă.”

Depp l-a jucat pe Grindelwald, înfricoșătorul vrăjitor austriac, pe locul doi numai după Voldemort în cantitatea de teroare și de distrugere pe care a produs-o Lumii Magiei. Distribuirea lui Depp în film a fost controversată încă de la început, deoarece acuzațiile de abuz asupra lui Heard erau deja cunoscute atunci când era distribuit în rol. Autoarea J.K. Rowling i-a luat apărarea și actorul a rămas în serie, însă după ce judecătorul britanic Andrew Nicol a dat verdictul în noiembrie că „majoritatea violențelor domnului Depp asupra doamnei Heard au fost dovedite”, producătorul a renunțat la Depp din al treilea film încoace, Mikkelsen fiind distribuit în locul lui.

Mikkelsen are de gând să acopere golul

Comentariile lui Mikkelsen despre abordarea rolului Grindelwald sunt un ecou a ceea ce a spus în primul interviu după ce a fost distribuit în film. „Încă lucrăm la asta”, relata Mikkelsen pentru Entertainmet Weekly. „Trebuie să existe o punte între ceea ce a făcut Johnny Depp și ceea ce voi face eu. Și, de asemenea, trebuie să îmi fac propriul rol. Dar trebuie să găsesc punți și legături pentru a nu mă rupe de ceea ce deja este făcut bine.”

Fanii se bucură să îl vadă pe Mikkelsen în rol, unii considerând că acesta ar fi trebuit să fie prima opțiune pentru Grindelwald, scrie looper.com.  Nimeni nu are îndoieli că actorul este excelent în rol. Vom vedea și noi asta atunci când al treilea Fantastic Beasts va avea premiera, pe 15 iulie 2022.

 

Exploreaza subiecte similare:

Mads Mikkelsen, Johnny Depp, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 23 decembrie 2020 12:29
super,abia astept sa il vad in rol

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells