Deși forțat să se retragă din Fantastic Beasts 3, Johnny Depp primește salariu complet

de Marina Florea în 11 Nov 2020
Rolul lui Gellert Grindelwald va fi redistribuit

Johnny Depp va primi salariu complet pentru Fantastic Beasts 3, în pofida faptului că a fost dat afară din proiect, scrie The Hollywood Reporter. Actorul a filmat doar o scenă de când a început producția, la Londra, pe 20 septembrie. Rolul lui Gellert Grindelwald va fi redistribuit.

La nici câteva zile după ce Depp a fost forțat să se retragă din cel de-al treilea film Fantastic Beasts, actorul va primi - totuși - salariul pe care l-a negociat. Acest lucru se datorează contractului pe care l-a semnat actorul, cu o clauză ce îl avantajează - anume să primească o compensație completă fie că filmul se face, fie că nu, sau dacă rolul lui este dat altui actor. E! News scrie de un salariu de opt cifre pe care studioul Warner Bros. îl va plăti actorului.

Pe 6 noiembrie, Johnny Depp confirma că va ieși din distribuția Fantastic Beasts 3, după ce a pierdut procesul cu tabloidul britanic The Sun. „În primul rând, aș vrea să mulțumesc celor care mi-au dăruit susținerea și loialitatea lor”, a scris actorul pe contul său de Instagram. „Am fost mișcat de mulțimea de mesaje de dragoste și grijă, în mod special din ultimele zile. În al doilea rând, vreau să știți că Warner Bros. mi-a cerut să demisionez din rolul Grindelwald din Fantastic Beasts și că am respectat și am fost de acord cu această cerere. Într-un final, aș vrea să mai zic următoarele - rămân tare pe poziție și voi încerca să dovedesc că acuzațiile împotriva mea sunt false. Viața și cariera mea nu vor fi definite de acest moment”.

Studioul Warner Bros. a făcut, de asemenea, o declarație - „Îi mulțumim lui Johnny pentru munca depusă la filmele de până acum”. Studioul a dat și informații despre stadiul celui de-al treilea film Fantastic Beasts. „Filmul este în acest moment în producție, iar rolul lui Gellert Grindelwald va fi redistribuit. Filmul va avea premiera globală în vara lui 2022”.

Actorul din Piratii din Caraibe a pierdut procesul de calomnie împotriva News Group Newspapers (NGN), după ce cotidianul The Sun l-a etichetat drept „cel care își bate soția” într-un articol. Judecătorul Nicol, care a pronunțat decizia, a constatat că „12 din 14 acuzații de violență domestică la adresa lui Depp din partea fostei soții, Amber Heard, de 38 de ani, se confirmă”. Johnny Depp, de 57 de ani, a negat toate acuzatiile, și dorește să facă apel, scrie presa internațională.

Filmele Fantastic Beasts de care se desparte actorul îi au ca personaje centrale pe Newt Scamander (Eddie Redmayne), Albus Dumbledore (Jude Law) și pe villain-ul Gellert Grindelwald, acțiunea petrecându-se cu aproximativ 60 de ani înainte de evenimentele din seria Harry Potter. Povestea din Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald începea curând după acţiunea din primul film. Îl vedeam pe Albus Dumbledore (Jude Law) apelând la Newt Scamander (Eddie Redmayne) pentru a-l găsi la Paris pe atotdistrugătorul Credence (Ezra Miller), care ar putea fi cheia succesului în războiul pe care întunecatul vrăjitor Gellert Grindelwald (Johnny Depp) este pregătit să-l declare muritorilor de rând. Ajutat de animalele sale fantastice, dar şi de prieteni de nădejde, Newt îl înfruntă pe atotputernicul Grindelwald şi armata sa tot mai numeroasă de acoliţi pentru a împiedica un război între două rase şi divizarea ireversibilă a lumii vrăjitorilor.

Exploreaza subiecte similare:

Johnny Depp, Fantastic Beasts and Where to Find Them, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells