Wolverine pleacă în Japonia

de Ştefan Dobroiu în 11 Aug 2009
Wolverine pleacă în Japonia

După ce a câştigat premii la Teen Choice Award (vezi aici lista completă a câştigătorilor la categoria film), Hugh Jackman s-a oprit două secunde pentru a le şopti celor de la MTV nişte detalii despre următoarele aventuri ale lui Wolverine. Se pare că pregătirile pentru o continuare sunt mai înaintate de cât ne-am fi aşteptat şi că, exact cum intenţiona acum câteva luni, noul film se va ocupa de perioada japoneză din lunga şi tumultuoasa viaţă a mutantului Marvel.

Wolverine 2 se va baza pe mini-seria de patru numere de benzi desenate realizate de Frank Miller în 1982, în colbarorare cu Chris Claremont. Este tot un fel de întoarcere la origini a eroului, dar, dacă X-Men Origins: Wolverine se întorcea la Adam şi Eva, am putea spune că mini-seria se ocupă de Cain şi Abel. Wolverine impresionează un maestru ninja cu puterile sale, iar acesta îl invită în Ţara soarelui răsare, unde-l va pregăti în tot felul de tehnici de luptă asiatice. În ceea ce priveşte partea sentimentală a poveştii eroului, trebuie să spunem că acesta se va îndrăgosti de frumoasa Itsu (numele înseamnă "pace"), cu care va avea un copil, Daken, unul dintre principalele personaje ale unei alte serii de comics.

"Acesta este filmul pe care mi l-am dorit de la început. Cred că fanii au iubit mini-seria, aceasta este oricum una dintre favoritele mele şi reprezintă direcţia în care vreau să mergem", le-a zis Jackman celor de la MTV.

Ţi-a plăcut X-Men Origins: Wolverine? Ce crezi că i-a lipsit primului film?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Depth pe 11 august 2009 12:31
Ti-a plăcut X-Men Origins: Wolverine? Ce crezi că i-a lipsit primului film?

Un staff competent ca sa nu iasa workprintul cu 3 luni inainte de lansare....probabil:|

cyrilgeorge pe 11 august 2009 13:03
@depth .. workprint-ul a fost pus pe net chiar de regizor pentru ca sa aiba incasari mai mari... daca tin minte bine nu este primul film de acest gen care este pus pe net chiar de producatorii ..... si american gangster la fel... mie unu mi s-a parut o idee exceptionala asta sa pui filmul inainte de la lansare si needitat , se numeste marketing si chiar da roade:) .. oricum a fost frumos filmul. :)
Acer pe 11 august 2009 13:25
Sa de`a domu` sa apara si o continuareeeeee ca a fost super marfa filmu :D .
alexlukacs pe 11 august 2009 13:31
Astept cu nerabdare continuarea aventurilor celui mai "cool" (dupa parerea mea) membru X-men. Lui Hugh Jackman personajul Wolverine i se potriveste ca o manusa si sunt sigur ca va fi un film reusit.
cioban pe 11 august 2009 14:35
Eh, macar de data asta n-o sa-l mai strice pe Deadpool... desi probabil o sa-i dea tentacule si un omega pe piet lui Silver Samurai...
BLACK-SPIDER pe 11 august 2009 17:35
Povestea lui Wolverine vad ca se aseamana cu Batman Begins, deoarece si el a avut o perioada de ratacire prin munti si a fost antrenat de un maestru jucat impecabil de Liam Nesson. Sunt multe asemanari intre povestile super eroilor de la Marvell si cei de la DC Comics. Oricum Wolverine e unul dintre cele mai fascinante personaje din galeria Marvell si filmul cu siguranta va prinde la public.
Satana_cu_Cioc pe 11 august 2009 19:54
sincer nu ma impresionat foarte mult Primul film (ce seria, ce urmeaza) Wolverine... Pot sa zic ca a fost facut mai mult pentru a incasa niste banii in urma personajului asa de mult iubit de noi... Sper ca asta a doua parte sa aiba o poveste simpla nu prea complicata cum a fost primul de te doare capul si esti dezamagit la final cand vezi ca nu a fost ce te asteptai sa fie...
anne18blue pe 11 august 2009 20:40
Superba ideea, patetica realizare. I mean, I could see the damn wires.
Paramore pe 11 august 2009 20:51
Mi-a placut toata seria X-Men, dar Wolverine Origins m-a dezamagit,si nu am vazut workprint-ul inainte,m-am dus direct la cinema cand a aparut dar am fost foarte dezamagit la fel si cu Transformers 2.
soarele007 pe 12 august 2009 11:31
transformers 2 chiar a fost slab, wolverine a fost mai bun, desi nimic spectaculos.
Alex pe 12 august 2009 14:46
Nu ia lipsit nimik filmului,a fost super tare,astept sa vad si 2
oanytzaDEJ pe 12 august 2009 19:12
toate filmele de genul asta imi plac..dar pe acest actor il admir in mod special..astept cu nerabdare al doilea flm..si urmatoarele..e minunat..dak nu lati vazut ink . vizionare placuta:)...:)
BSN Nutrition pe 12 august 2009 19:27
abia astept sa apara imi place si jocu pe pc i super:X
starcx pe 12 august 2009 20:27
Jocul cu Wolverine e mult mai belea decat filmul,e prima oara cand vad un joc mai bun decat filmul,parca si povestea e mai complexa.
Santo pe 13 august 2009 04:16
Parerea mea este ca efectele speciale au fost de 2 lei... era ca-n desene animate filmul, m-a dezamagit. Comparativ cu X Men, in care efectele au fost impecabile si ireprosabile.
cora_zon pe 13 august 2009 22:10
hugh e super actor si i se potriveste si rolul. astept sa vad ce se mai intampla in urmatorul.mi-a placut echipa de mutanti mai ales tipu' ala zero, parca :]
alex_il_fenomeno pe 26 noiembrie 2011 19:40
asteptam mai multe detalii despre acest proiect .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells