Votezi si castigi?

de Emanuel în 25 Nov 2004
Votezi si castigi?
Saptamana aceasta, in prag de alegeri iata un film care pica foarte bine. The Manchurian Candidate / Candidatul altora. Avand o distributie exceptionala (Denzel Washington, Meryl Streep, Liev Schreiber), filmul este de fapt un remake al peliculei cu acelasi nume, din 1962 regizata de John Frankenheimer si avandu-i in rolurile principale pe Frank Sinatra, Laurence Harvey si Angela Lansbury. Filmul vorbeste despre o campanie alterata de o conspiratie care ameninta insasi existenta democratiei. De vazut si luat aminte!
Cea de-a doua premiera este o productie frantuzeasca, Le Boulet / Norocosi cu ghinion. Ca si titlul care spune totul despre film, este o comedie care ne arata inca o data ca filmele europene merita atentia noastra. Si pentru ca astfel de filme cam sunt o raritate la noi, atunci un film frantuzesc de calitate nu poate fi decat un eveniment.
Cea de-a treia premiera este tot o comedie, de fapt un "road movie" cu vedeta MTV Johnny "Jackass" Knoxville si Christina Applegate (Kelly din Famila Bundy). Un mort, doi barbati si 2 femei sunt protagonistii acestui film... si ei nu sunt chiar prieteni...
In imagine: Liev Schreiber, candidatul "manchurian".

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells