Urmează alte două filme Bond, imaginate de scenaristul lui Skyfall

de Cristina Grigore în 27 Oct 2012
Urmează alte două filme Bond, imaginate de scenaristul lui Skyfall

Skyfall se lansează în acest week-end în mai multe ţări de pe Glob, cu o promisiune de succes consistent la box-office, iar producătorii filmului au profitat de ocazie pentru a anunţa când vor fi lansate următoarele filme Bond şi cine va imagina aventurile faimosului agent.

Potrivit IGN.com, alegerea lui Michael Wilson şi a Barbarei Broccoli a fost tot John Logan, scenaristul lui Skyfall, care s-a apucat de lucru încă din timpul producţiei filmului ce-şi face acum debutul în cinematografe. Bond 24 şi Bond 25 au fost descrise ca fiind parte a aceleiaşi poveşti, ce nu va avea la bază vreunul dintre romanele lui Fleming, fiind o creaţie originală. Producătorii doresc începerea filmărilor la Bond 24 spre sfârşitul anului viitor  (la Studiourile Pinewood), pentru a putea fi lansat apoi în toamna lui 2014.

EON Productions, studioul deţinător ale drepturilor de autor pentru franciza James Bond, a declarat recent că intenţia lor este de a face un film cu Bond la fiecare doi ani, începând din 2014. Este de aşteptat, astfel, ca Bond 25 să apară în 2016.

Momentan, nu s-a specificat dacă cele două filme anunţate vor fi realizate în paralel, sau dacă regizorul Sam Mendes va reveni la cârma seriei.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Razvan600 pe 27 octombrie 2012 12:19
Sa speram ca vor fi mai bune ca precedentele.
catasmile17 pe 27 octombrie 2012 18:56
hmm :) suna interesant.
tuiila pe 29 octombrie 2012 03:46
L-am vazut sambata la ''Cinema City''.Ce pot sa spun doar ca e bun ,merita,dar nu depaseste ''Casino Royale'' care ii da clasa cu scenariul bine facut .Pana acum cel mai bun bond ramane primul .
alex_il_fenomeno pe 29 noiembrie 2012 13:56
dupa ce il urmaresc pe acesta o sa vedem cat de inteleapta e decizia.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells