"Twilight" - o poveste de dragoste intre un vampir si o muritoare

de Razvan Boboc în 17 Aug 2008
"Twilight" - o poveste de dragoste intre un vampir si o muritoare

Dupa ce a fost anuntata amanarea lansarii noului film din seria Harry Potter, o noua productie va intra in cinematografe la data la care era programata noua aventura a tanarului magician. Este un film fantasy, intitulat "Twilight" si produs de Summit Entertainment. Acesta trebuia sa se lanseze pe data de 12 decembrie dar a fost mutat trei saptamani mai devreme, pe 21 noiembrie. Astfel, va intra in competitie directa cu animatia de la Disney "Bolt".

Regizat de Catherine Hardwicke, "Twilight" prezinta o abordare moderna a unei povesti de dragoste dintre un vampir si o muritoare. Din distributie fac parte Kristen Stewart, Robert Pattinson, Cam Gigandet si Edi Gathegi.

"Bolt" prezinta aventurile super-cainelui Bolt (John Travolta). Fiecare zi este plina de aventura, pericole si intrigi - cel putin pana cand camerele de luat vederi se opresc, caci Bolt este starul unui serial TV de succes. Cand el este transportat din greseala la New York, vom avea parte de cea mai mare aventura: una pe bune, in lumea reala.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
iuly pe 9 iunie 2009 20:12
imi plache filmul asta lah nebunie...il ador ce s mai zik:X:x:X:X
Laura pe 17 iunie 2009 16:46
filmul "Twilight" este asa de frumos incat am preferat sa stau in casa toata saptamana si sa il vad.....am vazut acest film de 6 ori....nu ma mai satur....abia astept "New moon" m-am nascut pe 28 noiembrie cand o sa apara pe 21 noiembrie o sa fie ca un cadou de zua mea
alina pe 1 decembrie 2009 09:23
supeeeerrrrr filmul.....nu ma mai satur,,,:D

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells