Trailer exclusiv: ultimul film al lui Eddie Murphy

de Cinemagia în 19 Oct 2011
Trailer exclusiv: ultimul film al lui Eddie Murphy

Cel mai recent film al lui Eddie Murphy, la mare distanţă de anterioarele sale producţii, se va lansa în cinematografele din România în luna noiembrie, şi vine - pe lângă încârcătura de gaguri şi umor de dialog - cu forţa pe care alegerea lui Murphy ca prezentator al galei Oscar în 2012 o presupune. Mai mult, producătorul Oscar 2012, Brett Ratner, a fost convins că Murphy e ideal ca gazdă a Oscarului după ce l-a văzut la filmările Tower Heist. 

Cinemagia vă oferă în exclusivitate primul trailer cu testimoniale ale protagoniştilor. Umorul e la el acasă, iată în continuare sinopsisul filmului si materialul video.

Ben Stiller şi Eddie Murphy sunt protagoniştii acestei comedii despre nişte simpli angajaţi la un complex luxos de apartamente care pun la cale un plan pentru a se răzbuna pe un escroc miliardar de pe Wall Street care le-a furat fondul de pensii. De mai mult de 10 ani, Josh Kovacs (Stiller) e managerul unuia din cele mai luxoase complexuri de locuinţe din New York City. Maniac al supravegherii angajaţilor, şi nu numai, nu-i scapă nimic din ce se petrece acolo. În cel mai opulent apartament de la ultimul etaj al clădirii stă Arthur Shaw (Alan Alda), un mogul al finanţelor, acum arestat la domiciliu după ce a fost prins că a furat două miliarde din banii investitorilor. Cei mai loviţi de escrocheria lui sunt, evident, angajaţii complexului, care au lăsat pe mâna lui administrarea fondului lor de pensii. În doar câteva zile Arthur e posibil să dispară şi să scape cu mâinile curate din ceea ce el consideră a fi “crima perfectă”. Aşa că e grabă mare pentru angajaţi să-şi pună în aplicare marele lor plan: vor să fure ceea ce ei sunt convinşi că se ascunde în apartamentului lui Arthur, şi anume... banii lor. Nefiind hoţi de profesie, au nevoie de unul care se pricepe, totuşi. Dar singurul pe care îl găsesc e doar un pungaş de doi bani - Slide (Murphy). Deşi amatori într-ale jafului, angajaţii sunt, însă, foarte buni la ceva: cunosc ca pe propriul buzunar clădirea.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Paraiah pe 19 octombrie 2011 17:49
Hai Eddy revino in filme bune
Sorin87 pe 19 octombrie 2011 19:32
astept sa vad filmul si as vrea sa-l mai vad si in alte filme bune
cosminlipsa pe 20 octombrie 2011 00:25
Astept noul lui film, sper sa fie ceva mai bun ca precedentele care nu au fosr cine stie ce.
Cobel pe 20 octombrie 2011 12:08
Eddye Murphy,super actor de comedie.Nu trebuie ratat filmul..M-ia placut si voce din Shrek..donkey..
alex_il_fenomeno pe 20 octombrie 2011 14:40
sunt actori buni . sper ca si povestea sa fie pe masura .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells