Tom Cruise se pregăteşte pentru o nouă Misiune Imposibilă

de Răzvan Boboc în 19 Iun 2009
Tom Cruise se pregăteşte pentru o nouă Misiune Imposibilă

Tom Cruise şi regizorul J.J. Abrams îşi vor uni forţele pentru al patrulea film din seria Mission: Impossible, care ar putea ajunge în cinematografe în anul 2011, conform Hollywood Reporter.

J.J. Abrams a regizat cel de-al treilea film al seriei. Pelicula a avut încasari de 395 de milioane de dolari în vara anului 2006.

Viitorul francizei era pus sub semnul întrebării, după ce Sumner Redstone, preşedinte şi acţionar principal Viacom, a decis să pună capăt relaţiei îndelungate pe care Paramount o avea cu Tom Cruise, la trei luni după lansarea filmului Misiune: Imposibila III.

Recent, J.J. Abrams a readus la viaţă franciza Star Trek. Noua peliculă a fost un adevărat succes.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Dragosh02 pe 19 iunie 2009 01:23
NU,deci nu...
Filmele "Misiune Imposibila" sunt o mare pata neagra pe CV lui Tom Cruise. La cate roluri bune a facut , cand vezi mizeriile alea te apuca durerea de cap. Innafara de primul film din serie,restul sunt praf rau de tot. La al 2-lea am avut o saptamana stare de voma dupa ce l-am vazut. El mai are tendinta sa faca pe nebunu ( ex: cand a inceput sa sara pe canapele la Oprah in emisiune ) dar inca o porcarie de film k MI 2 i-ar pune capat carierei,si e pacat de el k e un actor bun.

Radu12 pe 19 iunie 2009 22:15
Tom Cruise chiar e un actor foarte bun, cel putin a jucat magistral in toate filmele pe care le-am vazut cu el.
Cei drept nu am avut ocazia sa vad inca Misiune Imposibila 2,3 etc, dar nu cred ca sunt chiar asa de rele... sau sunt?
In fine sper sa-l vad si pe viitor in filme care sa aiba succes pentru ca merita.(cu toate ca e un tacanit si fanatic religios XD)

Andreea pe 21 octombrie 2009 15:23
Primul a fost BESTIAL, coloana sonora excelenta, impresionant, actiune superba, mi-a placut la nebunie. L-am vazut acum vreo...o luna sau doua si inca am ramas cu sechele...caut disperata filmul ala pe toate site-urile, vreau sa-l dau jos. Dar nu am reusit! Oricum, nu ma las; o sa-l caut pana innebunesc. Oricum, sunt nebuna dupa el! Ceea ce nu mi-a placut este ca Claire Phelps a murit....Trebuia sa ramana cu Ethan...:>:>...Iar celelalte doua...mnea....nu sunt bune absolut deloc. Abia astept sa-l vad pe patru. Dar sunt super sigura ca nici asta n-o sa-mi placa cat mi-a placut primul.
Radu1711 pe 16 aprilie 2010 19:48
sunt sigur ca pentru Tom Cruise nu este imposibil nimic

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells