The Wolfman, din 12 februarie la cinema

29 Ian 2010
The Wolfman, din 12 februarie la cinema

Inspirat de filmul clasic care a făcut istorie în genul horror, The Wolfman, cu premiera în România pe 12 februarie, îl distribuie pe Benicio Del Toro în rolul lui Lawrence Talbot, un nobil care se întoarce pe moşia familiei, după ce fratele său dispare în mod misterios. Se va reapropia de tatăl său (Anthony Hopkins), cu care întrerupsese demult legăturile şi va începe să-şi caute fratele, pentru a descoperi că propriul său destin e blestemat.

Copilăria lui Lawrence Talbot a luat brusc sfârşit în noaptea când i-a murit mama. După ce a părăsit orăşelul Victorian Blackmoor, unde nu se întâmpla niciodată nimic, preţ de zeci de ani a încercat să îşi revină şi să uite ce s-a petrecut în acea noapte. Dar când logodnica fratelui său, Gwen Conliffe (Emily Blunt), îl cheamă acasă pentru a o ajuta să-l găsească pe cel pe care îl iubea, Talbot se întoarce acasă pentru începe căutările. Află că o creatură cu o forţă inumană şi cu o sete de sânge de nepotolit ucidea localnicii şi că în orăşel sosise un inspector de la Scotland Yard, pe numele lui Aberline (Hugo Weaving) ca să înceapă o investigaţie.

Pe măsură ce începe să pună laolaltă piesele unui terifiant puzzle, aude despre un blestem străvechi care îl transformă pe cel atins în vârcolac atunci când e lună plină. Acum, dacă are o şansă de a stopa crimele şi de a proteja femeia de care s-a îndrăgostit, Talbot va trebui să distrugă creatura periculoasă care bântuie pădurea din jurul oraşului Blackmoor. Dar, pe măsură ce se afundă în vânătoare, Talbot, un bărbat torturat de trecut, îşi descoperă o latură pe care niciodată nu îşi imaginase că o are.

Filmul va rula în Bucureşti (Hollywood Multiplex, Movieplex, Lightcinemas, Cinema City Cotroceni, Cityplex, Patria), Cluj (Odeon, Cinema City), Iaşi, Timişoara, Piteşti, Bacău (Cinema City)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
shadOOw pe 29 ianuarie 2010 17:01
hm...cred ca v-a fii superb...interesant , merita vazut despre ce e vorba...cu atatea nume sonore...astept aparitzia pe ecrane
silviu1985 pe 29 ianuarie 2010 17:05
pare intresant filmul...desi este horro cred ca ma voi uita.. dar nu seara :d ca vreau sa dorm linistit peste noapte...
ini.mini.maini.mo pe 29 ianuarie 2010 17:19
hmmm:> it sounds wolfy
Scofield pe 29 ianuarie 2010 17:33
wolfy ...? = lupesc? :)))
ini.mini.maini.mo pe 29 ianuarie 2010 17:36
i guess:))
bloodthirst pe 29 ianuarie 2010 23:26
cred ca e lupisor :)
sweet_ana pe 29 ianuarie 2010 23:45
deabia astept sa apara filmul
costeaalex pe 30 ianuarie 2010 06:59
Abia astept sa-l vad !
AleXDvC pe 30 ianuarie 2010 13:30
interesting;)
margott pe 7 mai 2012 20:05
Mi-a placut foarte mult filmul, cred ca-i cel mai bun film cu varcolaci, oricum nu ma dau in vant dua asemenea filme.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells