The Hunger Games, în dificultate: Jennifer Lawrence sau Hailee Steinfeld?

de Cristina Grigore în 3 Mar 2011
The Hunger Games, în dificultate: Jennifer Lawrence sau Hailee Steinfeld?

Conform SlashFilm, nominalizatele la Oscar de anul acesta, Jennifer Lawrence (Winter’s Bone) şi Hailee Steinfeld (True Grit) sunt candidate pentru rolul principal din The Hunger Games, ceea ce reprezintă pentru studiourile Lionsgate şi regizorul Gary Ross au o etapă de producţie decisivă pentru succesul filmului.

Prima parte a trilogiei bazată pe cărţile autoarei Suzanne Collins va debuta pe marile ecrane în martie, anul viitor, iar fanii sunt nerăbdători să afle cine va fi protagonista acestei serii, ale cărei calităţi, spune regizorul, sunt puterea, încrederea în sine, curajul sfidător şi, în special, compasiunea de care dă dovadă.

Atât Steinfeld, cât şi Lawrence s-au întâlnit cu Ross şi au dat probe pentru rolul adolescentei de 16 ani, Katniss Everdeen, care ajunge să participe la cel mai crud şi sângeros joc televizat al viitorului.

Steinfeld a confirmat că este una din actriţele aflate în vizorul producătorilor, are o vârstă apropiată de cea a personajului principal (14 ani), şi a dovedit în True Grit o ambiţie şi o forţă cu mult peste anii ei.

Pe de altă parte, Lawrence se află la limita de vârstă impusă de studiouri (20), dar, se pare, este preferată pentru rol. O sursă a Lainey Gossip a declarat: „Am fost informat că în cursul acestui week-end [Lawrence] a participat la casting şi ei [producătorii] au fost încântaţi. Foarte mult. Niciuna dintre actriţele celelalte nu a reuşit să interpreteze aşa cum a făcut-o ea. I-a impresionat. Mi s-a spus că se gândesc să îi facă o ofertă”.

Cine crezi că ar trebui să primească rolul? Steinfeld, Lawrence sau o altă actriţă?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
andy pe 3 martie 2011 11:40
hmm...parca hailee e mai potrivita pentru rolul asta
wildinthecountry pe 3 martie 2011 12:02
lawrence categoric
rob3rt_89 pe 3 martie 2011 19:59
eu ma declar fan haille steinfeld......
alex_il_fenomeno pe 3 martie 2011 20:37
la varsta cred ca este mai potrivita Hailee Steinfeld , dar cred ca cea mai potrivta pentru acest film este Jennifer Lawrence !
Piratu pe 3 martie 2011 20:42
Steinfeld si la varsta dar cred ca se va descurca si la acting de minune.......
Krakatau pe 3 martie 2011 21:20
Jennifer Lawrence si Hailee Steinfeld sunt, in mod cert, actritele pe care anul 2010 le-a scos cel mai mult in lumina reflectoarelor. Ambele au avut roluri foarte bune in filme cu nominalizari. Din partea mea, important e sa nu 'intre pe fir' o alta actrita. Intre ele doua, am o afinitate mai mare pentru Hailee.
Krakatau pe 3 martie 2011 21:22
PS: "puterea, încrederea în sine, curajul sfidător şi, în special, compasiunea de care dă dovadă."
Asta parca e descrierea lui Mattie Ross din True Grit :)) Dar nici Ree Dolly nu e prea departe, ca atare cred ca ambele au dat dovada de calitati in astfel de roluri.

HB pe 20 martie 2011 07:41
Nu stiu ce sa spun .Amandoua actrite sunt bune in felul lor.Dar totusi o prefer mai mult pe Haille Steinfeld pt ca o prefer mai mult si este si mai talentata,parerea mea.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells