Tărâmul monştrilor - pe primul loc în box office-ul american

de Răzvan Boboc în 19 Oct 2009
Tărâmul monştrilor - pe primul loc în box office-ul american

Lungmetrajul Where the Wild Things Are (Tărâmul monştrilor) se află în fruntea box office-ului american, cu încasări de 32,4 milioane de dolari, conform Box Office Mojo. Filmul este o ecranizare după un roman grafic, semnat de Maurice Sendak, şi este regizat de Spike Jonze.

Pelicula spune povestea neastâmpăratului Max, un puşti care-şi înnebuneşte părinţii cu năzbâtiile făcute. Drept pedeapsă pentru şotiile sale, într-o seară, Max este trimis la culcare fără să fie lasat să ia cina. În patul lui, Max face să crească o misterioasă pădure populată cu monştri exotici pe care-i înfricoşează cu privile lui fioroase. Devenit rege al pădurii, Max află curând că nu-i deloc de glumit cu dorul de casă.

Din distriobuţia filmului fac parte Max Records, Forest Whitaker, Catherine Keener şi Paul Dano.

Locul al doilea al clasamentului încasărilor din weekend-ul trecut este ocupat de Law Abiding Citizen, cu Gerard Butler şi Jamie Foxx în distribuţie. Filmul a avut încasări de 21,2 milioane de dolari.

Paranormal Activity, un horror care a avut un buget de doar 15.000 de dolari, a reuşit să strângă 20 de milioane de dolari şi se află pe locul al treilea.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 25 noiembrie 2011 18:39
este un film impresionant ; cel putin pe mine nu m-a lasat rece .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells