Serialul "Dallas" revine pe micile ecrane din Romania

de Razvan Boboc în 11 Sep 2007
Serialul "Dallas" revine pe micile ecrane din Romania

Incepand cu data de 17 septembrie, postul Romantica TV va difuza unul dintre serialele de televiziune cele mai populare difuzate vreodata. Este vorba de “Dallas”, care prezinta povestea familiei Ewing, una dintre cele mai bogate din Texas datorita afacerilor cu petrol. “Dallas” este serialul care s-a bucurat de cea mai mare popularitate, atat in Statele Unite ale Americii, unde a fost difuzat pentru prima data intre 1978 pana in 1991, cat si in restul lumii.

Serialul a fost filmat in intregime in Dallas, Texas, iar mai tarziu toate scenele de interior au fost realizate la studiourile MGM de la Hollywood. Celebrul serial de televiziune "Dallas” a debutat in 1978 si a avut audiente foarte mari in anii '80. Aventurile familiei Ewing s-au desfasurat pe parcursul a 356 de episoade. Rolurile principale au fost interpretate de Larry Hagman, Patrick Duffy, Victoria Principal.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
gerry pe 7 martie 2010 09:29
unde vad dallasul??????????????? nesimtitii de la romantica l-au scos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a pe 1 iunie 2010 14:52
vreau sa vad Dallas . Va rog!!!!!!!
pana de cuc pe 3 iunie 2010 01:05
vai de capul vostru dati-l pe GUTA nu mai dati filmul ala dati GUTA sauCOPILU MINUNE oriFLORIN PUSTIU manca-vas pana de gugustiuci aur in gura sa va fie si cat credeti in dumnezau atatia bani sa am eu dati ma aaapa rege has mo ro car ma tu cre esti patron de patron acolo da ma carule da ma pa ala jr ca e cu banu da sa vada purii nostrii cum se face banu ba puriule da sa vada ochiu nostru ca te binecuvantam car sa ai si din cur sa dai dal baaaa pa JR sa vada tigania ca facem hojack ca acolo mo .
ferikeiana pe 2 august 2010 02:36
Un serial de neuitat...!S-ar bucura romanii,fara indoiala,daca ar revedea serialul in intregime,serial de unde ar mai avea ce sa invete unii... De rating ce sa mai spun... La maximum in orele de difuzare,pe postul ce retrasmite Dallas-ul...
marian pe 5 mai 2011 15:25
cum pot cumpara dalasul

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells