Serial: O familie modernă

de Ştefan Dobroiu în 3 Feb 2012
Serial: O familie modernă

Ieri aflam că Sofía Vergara, unul din starurile lui O familie modernă, a fost desemnată cea mai dorită femeie a anului în urma unui sondaj cu aproximativ un milion de respondenţi. Popularitatea lui Vergara este în strânsă legătură nu doar cu fizicul ei de invidiat, ci şi cu succesul fenomenal al multi-premiatului serial care a făcut-o cunoscută în lumea întreagă. De văzut pe HBO în fiecare zi de sâmbătă la prânz, O familie modernă dă semne că va zăbovi multă vreme pe micile ecrane, prin urmare ne-am gândit să-ţi spunem mai multe despre el. Până la urmă şi preşedintele american Barack Obama a spus că este serialul său favorit de pe micile ecrane americane şi că-i place să-l urmărească împreună cu întreaga familie.

Realizat sub formă de documentar, O familie modernă îl readuce pe ecrane pe Ed O'Neill, starul unui alt serial despre o familie modernă (cel puţin în anii '90), Familia Bundy. Povestea se învârte în jurul a trei gospodării, în care fiice adolescente, soţii sexoase şi mult mai tinere decât soţii lor şi în general imensul stres de a le asigura celor din jur o viaţă "normală" duce la o mulţime de situaţii trăsnite. Un suflu nou în lumea sitcomului american îl aduc şi Mitchell (Jesse Tyler Ferguson) şi Cameron (Eric Stonestreet), un cuplu gay care trece printr-o mulţime de peripeţii după ce înfiază o fetiţă din Vietnam, Lily.

Pe mulţi dintre actori cu greu i-ai fi putut recunoaşte înainte de apariţia în O familie modernă, dar lucrurile s-au schimbat pentru Sofía Vergara, Julie Bowen, Ty Burrell, dar şi pentru actorii adolescenţi Sarah Hyland, Ariel Winter, Nolan Gould şi fabulosul Rico Rodriguez, care au intrat pe lista celor mai bine plătiţi actori minori din showbiz-ul american.

Şarmul celor trei familii din serial vine din situaţiile naturale, şi în acelaşi timp extrem de trăsnite, în care ajung membrii lor. Între cele zece personaje principale (plus micuţa Lily, care a crescut de la un mic bebeluş tăcut la o prezenţă cu potenţial în chimia celor din jur) relaţiile sunt foarte volatile, iar scenariştii le analizează cu savoare şi defectele, dar şi calităţile care-i fac să funcţioneze atât de bine. Cu atâtea familii disfuncţionale pe micul şi marele ecran, Modern family este o prezenţă îmbucurătoare, căci, oricât de mari ar fi dezastrele şi crizele prin care trec episod de episod, finalul aduce confirmarea că totul e bine când se termină cu bine.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 3 februarie 2012 19:08
Un serial excelent.... dar trebuie sa ii dati o sansa, pt ca e diferit de celelalte. Insa te prinde si pe urma te indragostesti complet de el.
nicolas84 pe 3 februarie 2012 22:47
+10 cea mai buna comedie in momentul de fata...idea e sa te prinda stilul de (sort of documentary). DAR e genial. Il recomand pe acesta la comedii cum recomand "Breaking bad" la actiune-drama.
cavallioty pe 3 februarie 2012 22:58
recomand doar primul sezon,daca nu te prinde nu are rost sa te apuci de urmatoarele 2
nicolas84 pe 3 februarie 2012 23:22
Chiar si daca il recomand trebuie sa recunosc si eu...daca nu te prinde in MAXIM 4 EPISOADE ( nu are rost, fiecare are gusturi proprii,cica ii spune diversitate:P).
Pe de alta parte Breaking Bad(pt ca tot l-am pomenit) daca nu te prinde in primele 2 MAXIM 3 episoade, iar nu are rost ( desi e GENIAL)

rob3rt_89 pe 4 februarie 2012 16:50
Breaking Bad iti lasa impresia ca e facut de Tarantino:)))
nicolas84 pe 4 februarie 2012 17:17
Nici chiar...Tarantino in opinia mea are alt stil e mai "blunt",nu prea le are cu suspansul in felul in care il construiesc alti regizori,dar inteleg ce vrei sa spui.
Barbaru pe 4 februarie 2012 17:51
deci ori cit de chitcar ai fii,nu cred ca nu ai cum sa nu iti placa acest serial . vorba aia ( prea bun prea ca la tara )
alex_il_fenomeno pe 7 februarie 2012 19:04
nu spun nu , dar parca nici da ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells