Scarlett Johansson, prea sexy pentru rolul principal din The Girl With The Dragon Tattoo

de Cristina Grigore în 18 Oct 2011
Scarlett Johansson, prea sexy pentru rolul principal din The Girl With The Dragon Tattoo

Varianta cinematografică americană a bestseller-ului autorului suedez Stieg Larsson îi va avea ca protagonişti pe Rooney Mara şi Daniel Craig şi va fi regizată de David Fincher. Regizorul a dezvăluit, într-un interviu acordat revistei Vogue, cărei actriţe cunoscute i s-a refuzat apariţia în rolul principal.

Printre starurile care au dat probe pentru partitura lui Lisbeth Salander s-a aflat şi Scarlett Johansson, a spus regizorul. În ciuda interpretării deosebite, actriţa a fost refuzată, pe motiv că arată prea bine pentru acest rol.

„Scarlett a fost grozavă. Audiţia ei a fost foarte reuşită. Însă, când vine vorba de Scarlett, treaba e că emană atâta senzualitate, încât nici nu este cazul să se mai dezbrace”, a explicat cineastul, motivând că mult prea frumoasa actriţă pur şi simplu nu s-ar fi potrivit personajului Salander.

Cunoscut drept un regizor exigent, Fincher era aproape de a o face să renunţe la rol pe cea aleasă în final pentru rolul central din film, din cauza nenumăratelor probe la care a supus-o pentru a se convinge că ea este alegerea perfectă, cu toate că Rooney era deja obişnuită cu stilul său epuizant de lucru de la filmările lui The Social Network.

Eram gata să renunţ. Mă gândeam ‘Ori crede că o pot întruchipa pe fata asta [Lisbeth], ori nu. Trebuie să depăşesc momentul acesta şi să-mi văd mai departe de viaţă’. În schimb el m-a luat deoparte şi mi-a ţinut un discurs lung despre dezavantajele celei care va interpreta acest personaj. Mi-a spus ceva de genul, 'Vivien Leigh a jucat suberb în Un Tramvai Numit Dorinţă, însă ea va rămâne pentru totdeauna Scarlett O’Hara, iar tu trebuie să fii pregătită pentru o situaţie asemănătoare’”.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
nicolas84 pe 18 octombrie 2011 09:33
Intre noi fie vorba siu ca e vorba de cineva cu probleme care sa para mai rebela si mai daramata(mental),ce naiba Scarlett are fata? Cand te uiti la ea,te gandesti la orice altceva,numai la asta nu.
NightChild pe 18 octombrie 2011 12:23
corect :D
zeno.marin pe 18 octombrie 2011 12:54
Starleta Scarlett este atat de sexy incat ma astept la un film numit "The Dragaon with a Scarlett Tatoo"...
Interesant - se spune ca e incredibil ce minuni poate face machiajul sau Photoshop-ul dintr-un actor/actrita. Circula sute de imagini cu actori sau vedete in forma machiata, cosmetizati, fardati etc., in comparatie cu poze care surprind aceleasi persoane... fara retusuri.
Ei bine, metoda modificarilor de imagniese poate aplica si invers, nu?...

alex_il_fenomeno pe 18 octombrie 2011 12:58
cred ca regizorul are dreptate .
b0b0cin3filul pe 18 octombrie 2011 15:18
Daca ajungea Scarlett in rolul asta, derulam filmul pana la scena violului. Ochiul (si nu numai) era satisfacut si atat.
Nu inteleg rostul remake-ul. Filmul suedez este foarte bun si extrem de original.
David Fincher lucreaza cu resturile altuia?

Alex.M pe 18 octombrie 2011 16:20
In SUA, filmul original inca a mai avut premiere si in 2010 pe la diverse festivaluri, dar cu siguranta nu foarte multi americani l-au vazut, fiind film european. Daca Fincher face remake, are sansa, impreuna cu producatorii, sa pape si el niste multi bani de la spectatorii americani, care nu-s obisnuiti in general sa citeasca subtitrari. Nici eu nu cred ca voi vrea sa-l vad pe Daniel Craig in rolul pe care Nyqvist l-a jucat atat de bine.
zeno.marin pe 18 octombrie 2011 15:34
@b0b0cin3filul - asa este, ai dreptate... Traim intr-o lume unde resursele sunt tot mai putine. Ce face el se cheama "recycling". Acelasi fenomen de hartie igienica din carton reciclat si la alte remake-uri care sunt pe teava...
Bayard pe 18 octombrie 2011 16:20
Poti primi compliment mai bun de-atat? ca esti prea frumoasa? :)). Cat despre Rooney Mara, nu stiu cum pot compara rolul din filmul asta cu Scarlet O'Hara.... nu o sa fie un rol care sa fie asociat definitiv cu actrita.... din motivul simplu ca nu o s-o recunoasca nimeni. Arata complet diferit fata de realitate (cel putin la ce poze am vazut eu pana acum)
Vorador pe 18 octombrie 2011 18:45
Mi-au placut mult cartile Millennium,dar ultimele 2 parti ale filmului nu au mai fost atat de bune.Ar fi bine daca David Fincher ar face si o adaptare americana dupa ultimele parti,dar ma indoiesc de asta.
@b0b0cin3filul ai dreptate,deja am vazut ultimul trailer aparut care are in jur de 4 minute si nu mi se pare mai deosebit fata de cel suedez.Am o presimtire ca nu va fi la fel de bun,dar sper sa ma insel.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells