Scarlett Johansson, o seducătoare extraterestră

de Cristina Grigore în 4 Nov 2010
Scarlett  Johansson, o seducătoare extraterestră

Drama SF Under the Skin şi-a găsit zilele acesta compania producătoare, Film Nation Entertainment, dar şi actriţa care va apărea în rolul principal, Scarlett Johanson, anunţă Heat Vision. Johansson a primit rolul unui extraterestru venit pe Pământ, unde ia forma unei femei frumoase şi-şi foloseşte puterea de seducţie pentru a captura oameni.

Dotată cu un aspect şi forme perfecte, rapacea seducătoare se vede la un moment dat dezarmată în faţa complexităţii vieţii pe Pământ şi, deoarece este atrasă de nou descoperita latura umană în opoziţie cu sinele extraterestru, care pierde din ce în ce mai mult teren, ajunge să intre în conflict cu propria rasă.

Under the Skin va fi regizat de Jonathan Glazer (Sexy Beast), care va fi şi co-autorul scenariului. Filmul este o adaptare a cărţii cu acelaşi nume a lui Michel Faber publicată în anul 2000. A fost primul roman al autorului, lăudat de critici şi care l-a consacrat ca autor.

Camerele vor începe să ruleze pentru Under the Skin la sfârşitul primăverii viitoare, când Johansson va încheia filmările la The Avengers.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cetateanu pe 4 noiembrie 2010 19:43
Cred ca este inspirata algerea lui Scarlett Johanson in rolul unui extraterestru venit pe Pământ, unde ia forma unei femei frumoase pentru ca are toate calitatile.
JohnnyAddams pe 4 noiembrie 2010 20:31
Perfect! Scarlett este una dintre cele mai talentate actrite ale generatiei sale.
alex_il_fenomeno pe 7 noiembrie 2010 20:11
un lucru stiu sigur : NU AS VREA SA RATEZ ACEST FILM !
sorina25 pe 26 ianuarie 2011 11:51
Nici eu, EXTRATERESTRA HOT...oare ce le face barbatilor dupa ce ii seduce, ii va manca sau va incerca sa se imperecheze cu ei, ca extraterestrele alea de la colegiu :)))care ii omorau cu mormolocu lor pe baietii de acolo =)))
Nici nu mai stiu cum ii zice filmului ...Era un thriller -horror -scarbos si cam prost facut :)))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells