Robert Pattinson şi Taylor Swift, supereroi de bandă desenată

de Gloria Sauciuc în 6 Ian 2010
Robert Pattinson şi Taylor Swift, supereroi de bandă desenată

Robert Pattinson şi Taylor Swift vor fi transformaţi în personaje de bandă desenată în paginile unei noi serii care îmbină genul biografic cu romanul grafic pentru a prezenta viaţa unor celebrităţi. Sub numele "Fame",  seria de benzi desenate îşi va centra atenţia inclusiv asupra unor personalităţi ca David Beckham, Lady Gaga, 50 Cent.

"Am considerat oportun să mărim numărul celor care citesc romane grafice ori reviste de benzi desenate. Mulţi sunt cei care n-au pus niciodată mâna pe comics-uri, dar cumpără cărţi biografice din seriile noastre gen Female Force şi Political Power. Seria Fame este o extensie a acestei tendinţe", spune Darren G. Davis - preşedintele Bluewater Productions.

Dacă vă întrebaţi care ar fi legătura dintre Robert Pattinson şi Taylor Swift, în afară de actorie, atunci să ştiţi că este vorba despre muzică. Lui Pattinson îi place muzica şi este un bun interpret, cântând atât la chitară cât şi la pian. În 2008 a jucat în producţia How to Be rolul lui Art, un tânăr pasionat de chitară. În regia lui Oliver Irving, How to Be/Cum să fii este o cinică poveste despre maturizare, în care tânărul Art (Pattinson) e părăsit de iubită (Rebecca Pidgeon), se mută înapoi cu părinţii şi, aflat în pragul unei crize existenţiale, convinge un guru canadian să vină la Londra pentru a-i deveni mentor.

Pe de altă parte, pe Taylor Swift, cântăreaţă pop-country, o vom vedea din 19 februarie 2010 în comedia romantică Valentine's Day  (2010), în rolul iubitei fostului ei prieten din viaţa reală, "vârcolacul" Taylor Lautner.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
NinaCho13 pe 6 ianuarie 2010 22:45
Taylor?Taylor Swift? Era necesar?
Transformata....hmmm nu suna rau!

ini.mini.maini.mo pe 6 ianuarie 2010 22:48
interesant...:-?
veronyk20 pe 6 ianuarie 2010 23:52
dragut

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells