Reincarca-te inainte sa inceapa Revolutia!

1 Oct 2003
Reincarca-te inainte sa inceapa Revolutia!
Cel mai asteptat film al acestui an pe caseta video si DVD!
Andy si Larry Wachowski (cei ce au creat Matrix) pot spune ca au dat din nou lovitura! Partea a doua a trilogiei Matrix a inregistrat deja recorduri in box office: in prima zi a lansarii a incasat nu mai putin de 42,5 milioane dolari, in Statele Unite, pentru ca in 3 zile suma sa urce la 93,2 milioane dolari. Nici in Europa lucrurile nu au stat rau: 72,5 milioane lire sterline, in primul week-end.

Prima parte a trilogiei a costat 65 de milioane si a inregistrat incasari de 475 milioane dolari, plus milioane de DVD –uri vandute. Cu siguranta ca partea a doua va obtine un nou record.

Si de data aceasta ne intalnim cu Neo (Keanu Reeves), Trinity (Carrie-Anne Moss), Morpheus (Laurence Fishburne), agentul Smith (Hugo Weaving), dar apar si personaje noi: Niobe (Jada Pinkett Smith), Persephone (Monica Bellucci), Fauritorul de Chei, Arhitectul, cei doi gemeni.

Zion este orasul oamenilor liberi, situat spre centrul pamantului. Este singurul loc liber, dar este atacat de masini. Doar cateva ore si 250.000 Santinele, programate sa distruga omenirea, vor patrunde si vor nimici Zion-ul.
Singura speranta a oamenilor este Neo, Alesul, caci numai el poate indeplini profetia Oracolului – salvarea omenirii si incetarea razboiului cu masinile.
Dar Neo are nevoie si de data aceasta de aliati. Astfel, ca pe langa cei pe care ii cunoastem, acum are va avea alti noi.

Coloana sonora este si de data aceasta remarcabila: Juno Reactor, Fluke, Paul Oakenfold, Rage Against the Machine, P.O.D., Linkin’ Park, Marilyn Manson...

PRO Video va pune la dispozitie „Matrix Reincarcat” pe caseta video si DVD din 10 octombrie, pregatind lansarea pe marile ecrane a ultimei parti a trilogiei – „Matrix Revolutions”.

Pe DVD-ul dublu veti putea urmari filmul la cele mai inalte standarde de calitate, fenomenul Matrix si Animatrix, jocul video „Enter the Matrix”, o incursiune in spatele scenei impreuna cu echipa de productie si personajele, dar si multe alte surprize... exlpozive.

REINCARCA-TE INAINTE SA INCEAPA REVOLUTIA!

Reincarca-ti colectia de DVD-uri cu „Matrix Reincarcat” – al doilea episod din cea mai exploziva trilogie de actiune.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells