Record la Zmeura de Aur: Jack şi Jill, filmul lui Adam Sandler, ia toate “premiile” şi devine cel mai prost film făcut vreodată

de Cristina Grigore în 3 Apr 2012
Record la Zmeura de Aur: Jack şi Jill, filmul lui Adam Sandler, ia toate “premiile” şi devine cel mai prost film făcut vreodată

Probabil că Adam Sandler şi-ar fi dorit ca rezultatele premiilor Zmeura de Aur, anunţate duminică, să fi fost doar o glumă de 1 aprilie. Nu s-a întâmplat aşa; Jack şi Jill, „comedia” în care actorul apare în dublu rol, cel al unui tată şi cel al surorii acestuia, trăsnita Jill, şi-a adjudecat premiile Zmeura de Aur la toate categoriile.

Jack şi Jill devine astfel cel mai prost film al tuturor timpurilor, iar performanţa sa, aceea de a fi ales drept câştigător la toate cele zece categorii ale Razzie Awards, reprezintă un record al celor 32 de ani de la înfiinţarea premiilor.

Alături de Sandler, al cărui nume domină lista câştigătorilor, s-au aflat Al Pacino şi Katie Holmes, care au obţinut premiile de Cel mai prost actor în rol secundar, respectiv Cea mai proastă actriţă în rol secundar.

„Nu a interpretat nişte tripleţi, dar ar fi putut câştiga şi mai multe premii dacă ar fi făcut-o”, a ţinut să menționeze fondatorul Zmeurei de Aur, John Wilson, citat de Associated Press.

Jack şi Jill l-a avut în scaunul regizoral pe Dennis Dungan, care s-a ales cu „distincţia” de Cel mai prost regizor. Dungan a fost însă responsabil şi de cealaltă comedie a lui Sandler din 2011, Just Go with It, care a ajuns la 214 milioane de dolari încasări în toată lumea ( Jack şi Jill şi-a recuperat bugetul de producţie datorită biletelor vândute în afara Statelor Unite).

„Atitudinea lui Adam Sandler se reduce de fapt la ceva de genul ’Nu contează cât fac pe prostul, fanii mei tot vor merge la cinematograf să-mi vadă filmele’„, este de părere Wilson. „Cred că asta denotă o lipsă completă de efort real şi mândrie profesională. O atitudine ca aceasta ar putea fi acceptată, însă dacă ţinem cont cât trebuie să plătim azi pentru un bilet la cinema, nu cred că este în regulă”, a mai spus el.

Premiile Razzie au fost anunţate anul acesta pentru prima dată la data de 1 aprilie. Până acum, erau dezvăluite în noaptea de dinaintea decernării Oscarurilor. „Experimentul” ar putea fi însă unul singular. Potrivit fondatorului acestora, votanţii şi-au exprimat dorinţa de a reveni la vechea regulă şi de a acorda Zmeura de Aur în preajma anunţării premiilor Academiei.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 3 aprilie 2012 08:48
Nu cred ca fanii lui Sandler vor fi mai putini datorita acestui "premiu".
Teddy-T pe 3 aprilie 2012 12:04
agree :D , i don't give a shit about that award ,still the best in my eyes :) ar trb sa fi prost la cap sa comentezi rau de el doar pt. un film nereusit lol
spanac2015 pe 14 mai 2012 13:52
eu zic ca il merita
Han_Solo pe 3 aprilie 2012 10:01
Merita toate "premile". Ma mir ca nu castiga an de an.
darayawaus pe 3 aprilie 2012 17:05
Ai dreptate, dar concurenta e mult mai mare in cazul filmelor proaste decat al celor bune. Sau asa ar fi logic sa fie. Adam Sandler se chinuie, saracu', dar nu poate "castiga" mereu.
marius93 pe 3 aprilie 2012 10:11
halal actor...si totusi sunt foarte multi fraieri care-l considera regele comediei.
Teddy-T pe 3 aprilie 2012 12:06
Decat sa fiu vai de capu meu sa ma uit la twilight ca tine si altii iti zic eu ca mai bn sa fiu fraiera sa ma uit la Sandler :)))))
Teddy-T pe 3 aprilie 2012 23:50
da ce te ataci asa? nu te lasa mata sa te uiti la filme ca ai sub 12 ani ? sau nu poti tu sa dormi ca ma uit eu la filmele lui ? :))))))) dute lepra si plangi la twilight cu familia si veziti de trb ca nu te int pe tn la ce ma uit eu :)))
HarryCineastul5 pe 3 aprilie 2012 10:14
Si nu a luat Twilight nici o zmeurica??? Imposibil! :))
Cat despre Adam Sandler imi pare rau. II urmaream filmele si il apreciam pentru ca si-le producea, dar de la o vreme lunga nu am vazut decat ca filmele lui sunt din ce in ce mai proaste. Poate ar trebui sa se opreasca....mai mult ca sigur.

Teddy-T pe 3 aprilie 2012 12:07
Grown ups ( this is not a bad movie my fella! )
legolas05 pe 3 aprilie 2012 20:19
si eu sper ca la anul sa castige Twilight
Manusa pe 3 aprilie 2012 10:29
Mie nu mi s-a parut atat de rau filmul dar nici reusit nu pot spune ca a fost. Oricum si eu ma asteptam mai mult de la film si de la Sandler. Sper ca pe viitor sa faca filme mai bune....
CosminHorrorMaster pe 3 aprilie 2012 12:56
Eu imi bag ceva in ele de premii. Nici anu' asta n-a luat Twilight nimic bai frate...
Costirik pe 3 aprilie 2012 13:44
printre cei mai slabi actori din toata istoria filmului...le merita din plin si sigur nu sunt ultimele:))
CosminMoion pe 3 aprilie 2012 14:15
Departe de a fi actorul meu favorit,adam sandler e un actor bunicel,in niciun caz cel mai bun actor de comedie ,insa consider ca pentru jack and jill nu merita aceste premii,fiind o comedie consider ca a jucat bine(nu poti sa ceri un joc extrem de teatral si de real unor actori de comedie,pentru ca nah..),am ras si m-am simtit bine uitandu-ma la acest film.
P.s:daca era pe dreptate,twilight matura tot

darayawaus pe 3 aprilie 2012 16:53
De ce nu? Robin Williams si Jim Carrey sunt actori de comedie, dar au jucat bine si in roluri serioase. Dar ai dreptate, Adam Sandler nu e "in niciun caz cel mai bun actor de comedie".
AeroX pe 3 aprilie 2012 19:31
Eu oricum nici n-am vazut Jack & Jill...si nici n-am de gand, acum poate si cu un motiv :D Cat despre Adam Sandler, sper sa nu supar pe cineva, dar Robin Williams se cam pisa pe el. Pacat ca si Robin si Jim Carrey nu prea au mai avut cine stie de roluri si filme de la o vreme :(
arual pe 3 aprilie 2012 15:10
mie nu mi s-a parut prost filmul....
legolas05 pe 3 aprilie 2012 20:19
iar a scapat Twilight,la naiba,ei tb sa castige premiul,sper ca la anul sa castige
xerses pe 3 aprilie 2012 21:05
Comedia este mult mai greu de realizat decat orice drama, SF, Thriller.Este chiar una din declaratiile starului din Twilight care a spus ca pur si simplu nu ar putea face comedie.Deci, sa fim mai rezervati in a critica pe cei care se incumeta sa ne amuze si sa si mai faca de ras.
alex_il_fenomeno pe 26 aprilie 2012 17:23
nu am urmarit filmul , insa interesul parca mi s-a diminuat ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells