Rapunzel are zgripţuroaică

de Ştefan Dobroiu în 10 Dec 2009
Rapunzel are zgripţuroaică

Donna Murphy, pe care o ştii din Spider-Man 2 sau din The Fountain, a fost aleasă de Disney să-i dea voce zgripţuroaicei din noua animaţie Rapunzel, mama Gothel. În acest moment nu ştie nimeni cum arată aceasta, dar fii sigur că nu este o regină a frumuseţii. În orice caz, Murphy sigur o să-şi pună acutele şi mârâiturile la bătaie pentru a compensa drăgălăşenia lui Rapunzel, interpretată de nimeni alta decât Mandy Moore.

Conform unui sinopsis Disney, revizitarea poveştii culese de fraţii Grimm ne va transporta "într-o lume fantastică creată pe calculator din care nu vor lipsi celebrul turn, vrăjitoarea cea rea, salvatorul cel galant şi, desigur, misterioasa fată cu lungile-i cosiţe. Aşteptaţi-vă la aventură, inimă, umor şi păr, mult-mult păr!", avertizează sinopsisul acestul film realizat de duo-ul regizoral Nathan Greno şi Byron Howard (ambii implicaţi în Bolt). Se pare că aspectul filmului se va apropia de animaţiile tradiţionale, dar tehnica nouă folosită de echipa de animatori va face ca toate suprafeţele să pară ca pictate, dar şi cu profunzime.

Nici subiectul nu este păstrat ca în poveste. Avem turnul fără scări şi uşi, dar cel care o salvează pe Rapunzel nu este un prinţ, ci un bandit (sau un prinţ care doar se dă drept bandit?). Şi băgăm mâna în foc că nici eroina nu va fi modelul de supuşenie şi cuminţenie cu care ne-au obişnuit poveştile...

Filmul se lansează în România pe 7 ianuarie 2011.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Codrutz pe 10 decembrie 2009 15:40
Sunt foarte incantat ca cei doi regizori Nathan si Byron se vor implica in acest proiect. Sunt sigur ca va iesi ceva extraordinar asa cum a fost si Bolt. In schimb, ma surprinde si ma bucura in acelasi timp rolul lui Mandy Moore. E perfecta pentru rol. Are o voce perfecta!..

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells