Puiu' mic acasa la tine!

18 Nov 2005
Puiu' mic acasa la tine!

Vrei sa ai o papusa gigant originala Chicken Little la tine acasa? Nimic mai simplu... Participa la concursul nostru!
Prooptiki Romania, CineMagia si B1 TV te invita la un super concurs. Iata ce trebuie sa faci.

Du-te sa vezi in saptamana 18-24 noiembrie 2005 la cinema filmul Puiu' mic / Chicken Little si pastreaza biletul de la cinema cu care ai vazut acest film. Dar fii atent la inceputul filmului! Pentru ca in emisiunea Verissimo de vineri 25 noiembrie cel care va suna si va raspunde corect la intrebarea de mai jos va castiga acest imens pui de plus original Disney!

Intrebarea este: "Ce personaj uman, un actor celebru de la Hollywood apare in carne si oase la inceputul filmului Chicken Little in secventa in care animalutele stau in sala de cinema si se uita la film, iar bila uriasa sparge ecranul si distruge sala de cinema?"

Daca stii raspunsul la aceasta intrebare si ai biletul de cinema cu care ai vazut filmul Chicken Little, suna vineri 25 noiembrie 2005 la telefoanele 59.91.617 sau 51.91.619, la emisiunea Verissimo (B1 TV), in cadrul rubricii CineMagia si il castigi pe Chicken Little!

Gina Ivascu
si Emanuel Lazarescu (foto) te vor premia numai daca ai biletul de cinema cu care ai vazut Chicken Little si stii raspunsul la intrebare!!!

In perioada 18-24 noiembrie 2005 filmul va rula in Bucuresti (Cinema Hollywood Multiplex Bucuresti Mall, Movieplex Cinema Plaza Romania) si CinemaPRO - Piata Universitatii) si in Cluj-Napoca la cinema Victoria.

Mult succes!

Taguri:  Chicken Little

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells