Peter Jackson ar putea regiza The Hobbit

de Răzvan Boboc în 2 Iun 2010
Peter Jackson ar putea regiza The Hobbit

După ce Guillermo del Toro a anunţat că nu va mai regiza filmele The Hobbit, au început să apară zvonuri conform cărora Peter Jackson va prelua ştafeta. Regizorul seriei The Lord Of the Rings ar fi cel mai potrivit pentru a regiza cele două pelicule The Hobbit, conform criticilor şi cinefililor.
 
Singura problemă ar fi celelalte angajamente pe care Jackson le-a semnat deja. Cu toate acestea, cineastul este optimist că până la urmă The Hobbit va ajunge pe marile ecrane şi declară că în niciun caz proiectul nu va fi anulat.

Filmările ar putea debuta în luna noiembrie, iar până atunci este posibilă găsirea unui alt regizor, conform celor declarate de Peter Jackson.

La începutul acestei săptămâni, regizorul mexican Guillermo del Toro a anunţat că nu va mai regiza mult aşteptatele filme The Hobbit, prequel-uri ale seriei Lord of the Rings.

"În contextul în care data începerii filmărilor la The Hobbit a tot fost amânată, mă văd nevoit să iau una dintre cele mai grele decizii din viaţa mea. După doi ani în care am trăit, am respirat şi am muncit la crearea fascinantului Pământ de Mijloc al lui Tolkien, trebuie, cu un regret imens, să părăsesc acest proiect", a spus Del Toro.

Producătorul The Hobbit, Peter Jackson, a declarat atunci că regretă plecarea lui Del Toro, dar înţelege că amânările repetate l-au determinat pe Del Toro să renunţe la numeroase proiecte în care ar fi trebuit să fie implicat.

Primul film The Hobbit este programat să ajungă în cinematografe în luna decembrie 2012, dar cu toate aceste amânări sunt slabe şansele ca această dată să fie respectată.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
sdrfghytre pe 2 iunie 2010 08:32
se intoarce guillermo,sa nu credeti ca serialul s-a terminat!!!!
Machedonu' pe 2 iunie 2010 09:21
Peter Jackson este regizorul ideal pentru prequel-urile The Hobbit
Krakatau pe 2 iunie 2010 11:56
Dupa cum ziceam Peter Jackson e singura solutie mai buna decat Guillermo Del Toro...

Totusi, inteleg ca mai avem vreo 3 ani de asteptat :))

patry16 pe 2 iunie 2010 12:29
Peter Jackson ar fi cel mai potrivit sa regizeze The Hobbit :)
StevieGG08 pe 2 iunie 2010 13:51
The Hobbit sub bagheta lui Jackson ar fi cea mai buna alegere...numai el l-ar putea ridica la nivelul lui Lord of the Rings!
sweet_ana pe 2 iunie 2010 22:07
sper sa ramana peter jackson regizorul si sa apara filmul cat mai repede
Radu1711 pe 2 iunie 2010 23:56
sper sa il termine la timp
Gallagher pe 3 iunie 2010 21:51
Nu o sa regizeze Peter :)
Warner Bros dicteaza acum, plus ca Peter a avut ceva litigi cu New Line!
O sa caute alt regizor. Guillermo si Peter vor ramane ca scenaristi si consultanti in continuare. Inca nu au terminat scenariul final.
Warner Bros a achizionat de curand firma care se ocupa de jocul Online Lord of the Rings si va amana cat va fi nevoie filmele pentru a coordona lansarea filmelor cu lansarea unui Expansion pentru Lord Of The Rings Online!
Pentru eficienta maxima amandoua trebuie lansate in aceeasi perioada!

legolas05 pe 5 iunie 2010 17:48
da......ar fi frumos ca peter jackson sa regizeze.......este un regizor de nota 10.......sper sa fie lansate la timp

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells