Personajul The Lizard, confirmat în The Amazing Spider Man

de Cristina Grigore în 22 Mar 2011
Personajul The Lizard, confirmat în The Amazing Spider Man

Reboot-ul seriei Spider-Man nu a oferit până acum prea multe detalii legate de acţiunea filmului sau personaje, însă am putut vedea, în schimb, o mulţime de fotografii ale lui Andrew Garfield în costumul roş-albastru pe platourile de filmare. Unul dintre actorii peliculei a confirmat într-un podcast pentru RetroRadio ceea ce se zvonea încă de anul trecut: The Lizard va apărea în film.

C. Thomas Howell va juca rolul lui Ray Cooper, un muncitor în construcţii prins în lupta dintre Spider-Man şi The Lizard pe podul Manhattan, iar detaliile oferite de el recreează întreaga scenă: „Spider-Man mă ajută să-mi recuperez fiul din această situaţie gravă. Iar la sfârşitul filmului mă voi revanşa. Atunci Spider-Man este rănit şi suferă. Eu îl ajut atunci când alţii nu vor să o facă. Iar asta face parte din poveste, ca toţi să creadă că el este personajul negativ. Însă eu, datorită incidentului de pe pod cu fiul meu, ştiu că este un om bun”, a spus Howell.

Cunoscut şi ca Dr. Curt Connors, The Lizard a debutat în benzile desenate The Amazing Spider Man din noiembrie 1963. Serul experimental extras din ADN-ul de reptilă l-a transformat într-un monstru reptilian humanoid, cu puteri excepţionale, care le egalează pe cele ale lui Spider-Man.

În rolul Şopârlei îl vom vedea pe actorul Rhys Ifans, adăugat distribuţiei încă de anul trecut. La fel ca în benzile desenate, unde Connors era unul dintre profesorii lui Peter Parker, şi în noul film regizat de Mark Webb intre cei doi va exista o legătură destul de strânsă, ceea ce va complica interacţiunea lor pe final de peliculă.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
coco_mafya pe 22 martie 2011 10:43
interesant productia,tot ce mai ramane de facut este sa asteptm
catasmile17 pe 22 martie 2011 13:35
interesant articol asteptam sa vedem ce va iesi :)
legolas05 pe 22 martie 2011 15:13
sa vedem ce va iesi
paul2011 pe 22 martie 2011 16:02
Sper sa fie fain filmul .Este destul de interesant dar totusi mi-a parut rau ca Tobey Maguire a renuntat la rol . Sper sa merite filmul . Deocamdata asteptam :D.
Vorador pe 22 martie 2011 20:12
abia astept sa vad cum arata soparla
NmpN pe 22 martie 2011 20:30
Interesant insa imi pare foarte rau ca numai este Tobey Maguire!
jude pe 22 martie 2011 23:09
da, fara Tobey nu stiu zau daca filmul va mai fi la fel de bun..
FlorynSpidey pe 14 aprilie 2011 17:04
Fara Tobey nu are nici un has filmul.Mai frumos e cu Tobey Maguire asa zisul Spider-Man
Si abia astept sa vad cum arata soparla:>:>

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells