Noul film Akira, în căutarea protagoniştilor

de Cristina Grigore în 23 Mar 2011
Noul film Akira, în căutarea protagoniştilor

O versiune live-action a seriei manga Akira a lui Katsuhiro Otomo, este în vizorul celor de la Warner Bros, care au început deja căutarea actorilor din rolurile principale, potrivit Deadline. Printre actorii vizaţi se află vedeta Twilight, Robert Pattinson, dar şi viitorul Spider-Man, Andrew Garfield.

Cei de la Warner au achiziţionat drepturile de producţie ale celor şase romane grafice în urmă cu doi ani şi vor să axeze filmul (sau, poate, seria de filme) pe acţiunea cuprinsă de acestea şi nu să refacă pur şi simplu filmul de animaţie produs în 1988.

Intriga este însă aceeaşi şi se concentrează pe doi tineri prieteni, certaţi cu legea, Kaneda şi Tetsuo, care se străduiesc să supravieţuiască în atmosfera post-apocaliptică a oraşului Tokyo. Lucrurile se complică odată cu dezvoltarea extraordinarelor şi înfricoşătoarelor abilităţi psiho-kinetice ale lui Tetsuo.

Robert Pattinson, Andrew Garfield, James McAvoy se află pe lista scurtă de propuneri pentru rolul lui Kaneda, iar Garrett Hedlund, Michael Fassbender, Chris Pine, Justin Timberlake şi Joaquin Phoenix sunt preferaţi pentru Tetsuo.

Akira va fi regizat de Albert Hughes (The Book of Eli), se pare, momentan, fără colaborarea partenerului şi fratelui său, Allen. Scenariul a fost scris de Steve Kloves (Harry Potter) iar, conform unor declaraţii ale producătorilor, filmul va avea două părţi, dintre care prima va fi gata de lansare abia în 2013.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
legolas05 pe 23 martie 2011 13:29
Andrew Garfield ar fi cel mai potrivit
paul2011 pe 23 martie 2011 13:51
Robert Pattinson in rolul lui Kaneda si Garrett Hedlund in rolul lui Tetsuo ar fi o distributie beton dupa parerea mea .Filmul o sa fie super :D
paul2011 pe 23 martie 2011 13:57
Nu am auzit de seria asta manga pana acum . Am uitat sa specific asta :D
ana pe 23 martie 2011 15:44
imi place de Pattison, dar in rolul asta chiar nu-l vad.
yasmine_kiss pe 23 martie 2011 18:43
si mie imi place de Pattinson si chiar as vrea sa-l vad intr-un astfel de rol!!!i celelalte a fost la inaltime...
danymury pe 23 martie 2011 19:54
Akira...desenele au fost super reusite...Garfield ar fi mai potrivit
Eufimia pe 23 martie 2011 21:50
N-am auzit pana acum de Akira, dar rezumatul pe care l-am citit arata ca actiunea este foarte interesanta. As vrea sa-l vad pe Robert in rolul lui Kaneda, sunt sigura ca va fi la inaltime, iar in rolul lui Tetsuo, pe Garett.
anna.n pe 28 martie 2011 00:23
si mie mi-ar placea sa joace robert in film

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells