Noul canal TV "ACTION +" a fost lansat de Minimax Romania!

20 Oct 2003
Noul canal TV "ACTION +" a fost lansat de Minimax Romania!
Serviciul de programe combinat ACTION +/MUSICMAX

Pânã la 15 noiembrie, noul bloc românesc de filme si seriale de actiune, ACTION + va fi difuzat sub forma unui serviciu-test, timp în care operatorii de cablu pot testa canalul gratuit în retelele acestora. Dupã douã sãptãmâni de la lansare, A+ este deja receptionat în peste 800.000 de case din toatã România. A+ poate fi vizionat ca un bloc de programe în fiecare zi, începând de la ora 19:30 pânã la 1:30 AM, fiind inclus în acelasi canal cu MUSICMAX. Serviciul de programe astfel împãrtit este operat de cãtre S.C. Minimax România S.R.L. Scopul furnizorului acestui tip de servicii de programe este acela de a asigura un program distractiv celor tineri, cu cele mai noi aparitii muzicale nationale si internationale în timpul zilei, pe MUSICMAX, precum si de a difuza filme si seriale de actiune cât mai palpitante pe A+, pe aceeasi frecventã de satelit.

Despre structura programului, continut, vedete.

ACTION + difuzeazã în fiecare searã de la ora 21:30 un alt film de actiune sau de aventurã dar si 2 noi episoade de seriale de înaltã calitate, cum ar fi "Detectivi de Elitã" si "Pensacola".
În timpul weekend-dului, ACTION + îsi mãreste programul cu 2 ore. Sâmbãta si Duminica, programul începe la ora 17:30 cu 4 filme pe zi, si continuã cu încã douã noi seriale de actiune la orele 21:30 si 22:30 ; Detectivi de Elitã si Vânãtoarea Comorilor, în care joacã celebra Tia Carrere sunt doar douã dintre exemple.
În fiecare sâmbãtã la ora 23:30 actiunea face loc erotismului, cu cel mai fierbinte film al sãptãmânii.
Urmãrind ACTION + veti avea ocazia sã vã întâlniti cu vedete ca Tommy Lee Jones, Arnold Schwarzenegger, Andy Garcia, Nick Nolte, Nicolas Cage, Keanu Reeves, Mickey Rourke, Gene Hackman si în curând cu Bruce Lee, Silvester Stalone, Demi Moore si multi altii.
Telul canalului nu constã numai în furnizarea filmelor cunoscute ca având audientã mare, ci si în furnizarea unor programe de actiune captivante si totodatã relaxante.

ACTION +: o alternativã reala a vânzãrilor din domeniul industriei de cablu TV.

A+ constituie o alternativã realã pentru sistemele de cablu, respectând totodatã si celelalte canale cu servicii de filme existente deja în România. A+ este un bloc de programe difuzat la ore de vârf pentru audientã, urmãrind prin asta sã arate abonatilor prin cablu cã are cea mai bunã programare la cea mai potrivitã perioadã a zilei. Oamenii pot vedea cele mai tari filme si seriale americane si europene exact atunci când terminã munca zilnicã si se pot odihni în fata televizoarelor.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells