Noomi Rapace a vrut să-şi mărească sânii pentru un rol

de Cristina Grigore în 29 Mai 2012
Noomi Rapace a vrut să-şi mărească sânii pentru un rol

Noomi Rapace, actriţa suedeză devenită cunoscută la Hollywood după ce a interpretat-o pe Lisbeth Salander din versiunea originală a lui The Girl with the Dragon Tattoo a declarat recent că a fost dispusă să apeleze la chirurgia plastică pentru a obţine un rol.  

După s-a aflat aproape de a-şi face un tatuaj permanent, idee la care a renunţat până la urmă, Rapace a dezvăluit, intr-un interviu acordat publicaţiei australiene The Daily Telegraph, că şi-a dorit ca pentru un rol viitor să-şi mărească sânii.

“Era vorba de un film în care urma să joc în Statele Unite, în care trebuia să fiu blondă, cu ochii albaştri şi ţâţe mari”, a spus actriţa. “Am luat în considerare varianta chirurgiei estetice pentru a obţine fizicul dorit – pentru că multe alte actriţe fac asta, chiar şi dacă nu este vorba de un rol anume. Aşa că am fost la o clinică, am vorbit cu un doctor şi m-am documentat mult pe subiect”, a mai explicat ea.

Cu toate acestea, Rapace a spus pas chirurgiei invazive deoarece, s-a gândit ea, acest lucru i-ar complica lucrul la unele roluri viitoare.

„Este o procedură de amploare – şi destul de dureroasă – apoi trebuie să-mi scot iar silicoanele pentru a juca în alte filme. Aşa că, deşi nu mi-e teamă să apelez la măsuri extreme în carieră, nu vreau să mă supun unei operaţii. Cel puţin nu acum”, a mai explicat Rapace.

Starul de 32 de ani va putea fi văzut pe marile ecrane româneşti din 8 iunie, în SF-ul lui Ridley Scott, Prometheus.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 29 mai 2012 09:48
Asta mi se pare o mare prostie...Pacat ca s-a ajuns la astfel de autosacrificii doar pentru a primi un rol.
HarryCineastul5 pe 29 mai 2012 11:34
Like!
Bayard pe 29 mai 2012 13:14
Mama ce nebunie :)), sa-i puna doar pentru un rol??? :)) si pe urma sa-i si scoata? :))
africanus pe 29 mai 2012 14:18
Incredibil, chiar ar fi fost o prostie, hai ca am mai acceptat sa zic la unii sa se ingrase sau sa slabeasca mult pentru anumite roluri, de vazut cazul lui Christian Bale, dar sa te si operezi de 2 ori e destul de bizara ideea, mai bine ca s-a razgandit pana la urma.
calin88 pe 29 mai 2012 20:01
Sa fiu sincer, i-ar fi trebuit implanturi. ca e scobitoare saraca
alex_il_fenomeno pe 15 iunie 2012 17:29
arta cere sacrificii ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells