Nevestele din Stepford au un secret!

28 Aug 2004
Nevestele din Stepford au un secret!
Saptamana aceasta, doua noi premiere cinematografice. Prima  - The Stepford Wives / Neveste perfecte este un remake al comediei cu acelasi nume din 1975.
O distributie extraordinara, in frunte cu Nicole Kidman, Matthew Broderick, Bette Midler, Christopher Walken, Faith Hill si Glenn Close pentru o comedie-thriller despre o comunitate care indrazneste sa fie perfecta si invata ca a gresi este totusi omenesc.
Joanna si Walter Eberhardt, impreuna cu cei doi copii, se muta in perfecta suburbie Stepford din Connecticut. Dar femeile din oras sunt un pic prea entuziasmate si fericite si au idei ciudate despre "binecuvantarea domestica". Asa ca Joanna incepe sa faca investigatii si descopera adevarul: se pare ca sotii grijulii, au inlocuit toate sotiile din Stepford cu roboti, care servesc orice nevoie a acestora.
Cea de-a doua premiera, Crime Spree / Oops! Am incurcat borcanele!, este si ea tot o comedie despre niste hoti care  au parte numai de belele!
Daniel Foray (Gerard Depardieu) este liderul unui grup de hoti scrantiti din Paris. El a visat intotdeauna sa duca la bun sfarsit un jaf perfect.
Visul sau poate deveni realitate cand seful lui, Bastaldi (Richard Bohringer) ii spune ca el si banda sa vor fi trimisi la Chicago sa fure bijuterii dintr-o casa. Un tanar hot francez care a trait in Chicago (Said Taghmaoui) se alatura echipei lui Foray pentru a le arata francezilor orasul asigurandu-se ca totul merge asa cum trebuie.
Totusi, lucrurile nu sunt atat de simple in acest oras, si in scurt timp toate o iau razna...
 

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells