Milla Jovovich oferă noi detalii despre Resident Evil: Retribution

de Cristina Grigore în 20 Sep 2011
Milla Jovovich oferă noi detalii despre Resident Evil: Retribution

Asemenea lui Vin Diesel, care a dezvăluit fanilor un nou concept-art din Riddick, şi Milla Jovovich îşi ţine la curent fanii prin intermediul reţelelor de socializare, cu detalii despre filmul său, Resident Evil: Retribution. Actriţa a confirmat recent pe pagina sa de Twitter numele unor actori alături de care va juca şi câteva detalii noi ale acţiunii.

Resident Evil: Retribution va începe producţia pe 16 octombrie şi va spune bun-venit unor personaje noi, interpretate de Leon Kennedy, Barry Burton şi Ada Wong (care au apărut în câteva din jocurile din care s-au inspirat filmele). Shawn Robers va reveni în rolul antagonistului Albert Wesker.

Printre cei care nu vor apărea în noua peliculă se numără Wentworth Miller, Ali Larter şi Spercer Loke. Motivul? Personajele pe care le interpretează au fost răpite de Umbrella Corporation, spune Jovovich. Fanii trebuie să se mai aştepte, a adăugat actriţa şi la o scenă de luptă grozavă între Alice şi Jill Valentine (rol în care va reveni Sienna Guillory).

Un alt amănunt dezvăluit este că în Retribution îşi va face din nou apariţia parazitul ce pune stăpânire pe corpul şi mintea gazdei sale (Las Plagas), întâlnit şi în Resident Evil 4. În plus, a mai spus protagonista, regizorul (şi soţul acesteia) Paul W. S. Anderson are în plan o super-scenă de urmărire cu maşini (Rolls Royce), „una dintre cele mai complicate scene cu maşini filmate vreodată de Paul”, a mai ţinut să menţioneze Jovovich.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
legolas05 pe 20 septembrie 2011 13:51
primele din serie mi'au placut mult,sper sa fie si acesta la fel de fain
xerses pe 20 septembrie 2011 17:12
Mi-a placut seria aceasta, asa ca voi urmari si continuarea.
crysty_doom pe 20 septembrie 2011 19:30
sper sa fie ca celelalte parti din aceasta serie
nicolas84 pe 20 septembrie 2011 20:11
offf: TERMINATI MAH CU ACEST CROSS PROMOTION CU CLICK...nu vreau ca articolele voastre sa ma trimita la un site ca al celor de la click (in definitiv e o chestie de marketing si o inteleg...dar voi luati decizia)

on:Cred ca totusi o sa se merite macar de acasa cum a spus cineva inainte.Totusi sa fim seriosi seria asta nu o urmarim pt cine stie ce calitati cinematografice:P

Gebeleizis pe 20 septembrie 2011 20:11
Ultimul film din serie a fost foarte slab, sper sa asistam la un revigorare a francizei.
alex_il_fenomeno pe 21 septembrie 2011 16:10
cred ca va fi un alt film ce nu merita ratat !
DARK333REM pe 13 ianuarie 2012 23:18
Eu ZiC Ca Resident Evil - RETRIBUTION no sa ne DEZAMAGEASCA.
ALUCARD666DRACULA pe 7 februarie 2012 18:50
Deja pare foarte interesant,si foarte bine pus la punct sa zic asa.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells