Milionarii, Denzel si fratii Wayans

de Emanuel în 1 Oct 2004
Milionarii, Denzel si fratii Wayans
Saptamana aceasta avem iar placuta surpriza de a mai viziona un film romanesc in premiera.
Este vorba de mult asteptatul Milionari de weekend, film care trebuia sa aiba premiera acum 1 an. Dar cum se spune mai bine mai tarziu decat niciodata... iata-l ca in sfarsit isi face aparitia pe ecrane.
Cu o distributie din care fac parte Tudor Chirila, Maria Dinulescu, Mihai Bendeac, Andrei Vasluianu, filmul este un succes din toate punctele de vedere. Filmari, coloana sonora, joc al actorilor. Regia: Catalin Saizescu. Vi-l recomand cu caldura.
Romania. Viitorul apropiat. Federatia Rusa inapoiaza Tezaurul Romaniei.
Trei baieti si o fata, un catel, smenari, mafioti si o geanta cu milioane… toate intr-un weekend de vara! Traieste momentul, ia banii, masina si… FUGI!!!
Cea de-a doua premiera este comedia fratilor Wayans (responsabili si de Scary Movie 1&2) White Chicks / Doua pupeze albe.
Shawn si Marlon Wayans interpreteaza rolul a doi agenti FBI ambitiosi dar ghinionisti care actioneaza sub acoperire ca doua tinere debutante in inalta societate, in statiunea de lux Hamptons, pentru a investiga un grup de rapitori. In timp ce isi fac intrarea cu pompa in cadrul evenimentului social al anului, cei doi afla ca este mult mai greu decat pare sa patrunzi in inalta societate.
O alta premiera importanta a saptamanii este Man on Fire / Pus pe jar, un thriller in regia maestrului Tony Scott (Spy Game, Enemy of the State) cu Denzel Washington in rolul principal (in imagine).
In Mexico City, un fost puscas marin jura razbunare contra teroristilor care o rapesc pe fata al carui bodyguard era.
O vanatoare in cautarea adevarului si pentru razbunare incepe.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells