Michael Douglas şi Matt Damon, sărut pe ecran?

de Ştefan Dobroiu în 16 Sep 2009
Michael Douglas şi Matt Damon, sărut pe ecran?

De-abia şi-au prezentat ultima colaborare, The Informant!, la Veneţia, şi Matt Damon şi Steven Soderbergh deja lucrează la un nou proiect. Cu siguranţă acesta va stârni ceva controverse în 2011, când ar trebui să apară, o dată pentru că este despre una dintre cele mai controversate celebrităţi ale secolului, pianistul şi entertainerul american Liberace, a doua oară pentru că presupune câteva scene fierbinţi între Matt Damon şi interpretul personajului titular, Michael Douglas.

Unul din proiectele de suflet ale lui Soderbergh (regizorul se chinuie de şapte ani cu acest proiect), biopicul se va concentra pe ultima decadă din viaţa lui Liberace, cel mai celebru entertainer al Americii în perioada 1950-1970. Flamboaiantul pianist era cel mai bine plătită personalitate a scenei americane, Liberace încasând pentru un show mai mult decât mai internaţionalii Elvis Presley sau The Beatles. Explozii de lumini, piane încrustate cu pietre preţioase, toalete extravagante, o extraordinară comunicare cu publicul şi şocante combinaţii între pianul clasic şi adaptări ale celor mai în vogă melodii l-au transformat pe Liberace în ţinta batjocurilor specialiştilor, dar şi în cel mai iubit showman al mijlocului secolului trecut.

Deşi va prezenta şi aspectele artistice ale carierei lui Liberace, biopicul lui Soderbergh porneşte de la una dintre cele mai scandaloase perioade din viaţa acestuia, procesul intentat interpretului de tânărul de 24 de ani Scott Thorsen, care a dezvăluit lumii întregi cel mai bine păstrat secret al lui Liberace, adică detalii despre preferinţele sexuale ale acestuia. Şofer şi companion al lui Liberace, Thorsen a avut, se pare, o relaţie de cinci ani cu acesta, relaţia terminată, spune Thorsen, din cauza promiscuităţii lui. Deşi Thorsen pretindea 113 milioane de dolari de la entertainer, procesul s-a finalizat printr-o înţelegere în afara tribunalului prin care acuzatorul primea doar 95.000 de dolari, o maşină şi doi câini.

"Am făcut câteva probe de costume cu Michael şi arată foarte, foarte bine. Vă jur, Michael m-a uimit, şi-a intrat minunat în rol. Matt a acceptat provocarea, dar nu mă miră: gândiţi-vă, l-am convins să se îngraşe 15 kilograme în The Informant!", a comentat Steven Soderbergh aspectele fizice ale acestei drame ale cărei filmări vor începe în vara lui 2010.

"Sunt sigur că Michael o să-mi arate câteva lucruri, mă bucur că e vorba de el şi nu de un alt actor", a comentat şi Matt Damon sărutul cu Michael Douglas.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
shit happens pe 16 septembrie 2009 17:22
n-am nik cu gheii, dar sa-l pupi pe douglas it's so gross...desgusting.
Leader pe 16 septembrie 2009 17:50
Aaaa...fara cuvinte.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells