Michael Bay a distribuit (din nou) un fotomodel în Pain And Gain

de Cristina Grigore în 29 Feb 2012
Michael Bay a distribuit (din nou) un fotomodel în Pain And Gain

Orice s-ar spune despre filmele lui Michael Bay, este cert că din ele nu lipsesc femeile frumoase. Cineastul a distribuit încă de la debutul său în scaunul regizoral, în 1995, actriţe precum Tea Leoni, Liv Tyler, Kate Beckinsale, Scarlett Johansson, Megan Fox sau Rose Huntington-Whiteley (iar lista nu este completă) şi nu va face rabat de la acest „obicei” nici pentru ultimul său film, Pain and Gain. Figura feminină care va încânta ochii spectatorilor de data aceasta este fotomodelul israelian Bar Paly, scrie Variety.

În această poveste bazată pe fapte reale, în care doi culturişti răpesc un important om de afaceri din Florida – parte a unei scheme mai ample de îmbogăţire – Paly va juca rolul unei ingenue imigrante românce în America, Sabina Petrescu, al cărei vis este cel de a deveni viitoarea Marylin Monroe.

Cei doi infractori, al căror plan va eşua lamentabil, ei devenind acum ţinta răzbunării omului de afaceri, vor fi interpretaţi de Dwayne Johnson şi Mark Wahlberg. În pielea afaceristului răpit va intra Tony Shalhoub, vedeta serialului Monk.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 1 martie 2012 17:08
se pare ca Michael Bay are o slabiciune pentru modele .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells