Melania Medeleanu: "Mi-ar fi plăcut să ştiu să dansez ca PINA Bausch!"

29 Aug 2011
Melania Medeleanu: "Mi-ar fi plăcut să ştiu să dansez ca PINA Bausch!"

Melania Medeleanu, prezentatoarea emisiunii Megastory de la Realitatea TV regretă că nu ştie să danseze, dar crede “că tot talentul ăsta s-a dus la Pina Bausch”. Melania Medeleanu invită astfel publicul să descopere povestea celei care a revoluţionat lumea dansului. Poţi vedea mai jos cum te invită Melania să nu ratezi PINA.

Melania Medeleanu lucrează în televiziune de la 16 ani. De 8 ani este jurnalist şi moderează emisiuni la Realitatea TV. În 2005 a primit un premiu APTR pentru cel mai bun jurnal de ştiri. Este licenţiată în Psihologie şi Sociologie la Universitatea Bucureşti şi urmează cursurile unui master în logopedie. Pe lângă activitatea jurnalistică pentru care este recunoscută, Melania Medeleanu s-a implicat şi în alte proiecte, precum cele dedicate ajutorării copiilor şi susţinerea a diferite campanii sociale. În urmă cu câteva luni a înfiinţat un o grădiniţă after school la periferia Capitalei.

 


Clipul cu Melania Medeleanu a fost realizat la Galeria designerilor români, aflat la etajul 2 din Cocor Store din Bucureşti.  

Un omagiu adus atât dansului contemporan, cât şi personalităţii marii coregrafe, PINA a avut parte de o primire extrem de călduroasă la cea mai recentă ediţie a Festivalului de Film de la Berlin, fiind unul dintre cele mai discutate titluri din selecţia acestui an atât de public, cât şi de presa de specialitate.

Catalogat de prestigioasa publicaţie britanică The Guardian drept „primul film de artă în 3D”, PINA este un film inovator ce va ajunge în România pe 9 septembrie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 29 august 2011 17:48
Grozav....
Crist11 pe 29 august 2011 21:09
Eu sunt un pic cam prost, imi puteti spune si mie dragilor, ce legatura are duduia cinemagia? Nu inteleg, chiar nu vad rostul acestui articol, aveti pana de idei ?
alex_il_fenomeno pe 30 august 2011 12:12
ar putea sa invete , daca ar vrea .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells