Megan Fox spune că este bisexuală

de Răzvan Boboc în 14 Mai 2009
Megan Fox spune că este bisexuală

Una dintre cele mai sexy femei din lume, actriţa Megan Fox, recunoaşte că este bisexuală, conform The Sun. Vedeta spune, însă, că n-ar face "nebunii" cu o altă femeie bisexuală.

"Eu cred că oamenii sunt născuţi bisexuali şi iau decizii sub presiunile societăţii. Nu m-aş întâlni niciodată cu o femeie care a fost bisexuală pentru că asta înseamnă că s-a culcat şi cu bărbaţi", a declarat Fox.

Vedeta din Transformers a mai avut escapade cu femei. Anul trecut, ea a trăit o aventură cu o stripteuză.

"Eu cred că toate fiinţele umane sunt născute cu atracţie pentru ambele sexe", a mai spus Fox.

Olivia Wilde şi Jenna Jameson se numără printre starurile feminine preferate ale lui Megan Fox.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
johnny pe 20 iunie 2009 00:11
mi se pare mie sau asta incerca sa o copie pe Angelina Jolie pana la ultimul detaliu?

adik Angie declarase cam aceasi chestie acu cativa ani cand era si ea cuplata cu o tipa

Crisssu pe 6 august 2009 14:45
:))) nush daca vrea sa o copieze pe Angelina,dar stiu sigur ca ar vrea sa fie cuplata cu ea...deci...????
intr-adevar e ipocrita deoarece ea insasi e bisexuala sh s-a culcat cu barbati!!!!
dar asta e...eu una o ador hehe

"x,y,z" pe 30 septembrie 2009 18:30
Nu vrea sa fie cu o femeie bisexuala,dar e innebunita dupa tipe care sunt deja mame (ex: Jenna Jameson,Angelina Jolie)...E logic ca acele femei au devenit mame cu ajutorul barbatilor...Am impresia ca se contrazice singura...Ceea ce e clar,este faptul ca e bisexuala...Mie,una,nu mi se pare nimic iesit din comun,ba chiar o sustin! E super tare si o admir foarte mut!
Alexandra pe 22 noiembrie 2009 15:25
Eu nu inteleg !!Megan Fox e bisexuala si nu s-ar culca cu femei bisexuale !!
Bun !In primul rand chiar ca e o ipocrita!Dansa este bisexuala si s-a culcat cu barbati!Teoretic ,ea a trebui sa inteleaga femeile bisexula !!Sa zicem ca nu conteaza !!In al doilea rand doreste sa fie cu Angelina Jolie !!Aici se contrazice deoarece Angelina s-a culcat cu barbati!In al treilea rand ,Angelina a acuzat-o pe Megan ca i-ar fii furat rolul intr-un film !!!In rest ,nu am nimic cu ea!!Bravo ei !!Adica e de admirat faptul ca devenit vedeta peste noapte din cauza unui film!!!

Jane.X pe 1 ianuarie 2010 17:14
Fata asta are o logica de fier. E bisexuala, dar nu vrea sa se culce cu alte femei bisexuale. Head shoot. Bravo fato! Asa, fa-ne creieri terci.
Daca incearca sau nu sa semene cu Jolie... nu stiu daca e vina ei. V-ati gandit ca poate impresarul ei [sau cine doamne iarta-ma se ocupa de imaginea ei] doreste sa faca acest lucru? Plus ca este foarte tanara, si dupa parerea mea usor influentabila. Poate a fost atat de sacaita cu "tu esti noua Angelina Jolie si trebuie sa faci tot ce a facut ea" incat i-a intrat in sange chestia asta; dupa o perioada nu iti mai dai seama ca incerci sa semeni cu X sau cu Y, si ai impresia ca asa esti tu. Trist.
Inca o chestie pur si simplu penibila: "Megan Fox este mai tanara decat Angelina Jolie". Asa si? Si Angelina Jolie a avut 23 de ani. Va aparea cineva mai tanar decat Fox... Megan va mai capata ceva cifre la varsta, si poate mai multa experienta si originalitate. Angelina Jolie a avut perioada ei de glorie, sau poate inca o mai are... asa si Megan. So what?
Cat pentru fani, care se iau la paruiala in orice articol cu stimabila: copilasi, pe dansa o cheama Megan Fox... pe cealalta duduie Angelina Jolie. Numele nu pot si comparate. Fiecare e unica in felul ei, mereu ceva va fi diferit in cele doua. Lasati-le si pe ele sa-si traiasca viata linistite.
Din ce citisem eu stiam ca Megan Fox isi operase putin nasul si buzele, de sani nu mai zic. Trist, din nou. Dupa cum spuneati si voi, e inca tanara si are o viata in fata pentru operatii estetice. Dar daca life in plastic is fantastic...
Despre operatiile Angelinei Jolie nu prea m-am interesat. Stiu doar ca si-a operat nasul, si in 2004 si-a injectat acid hyarulonic in buze pentru "Mr&Mrs Smith" pentru ai evidentia buzele, cica.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells